Şimdi Ara

Çözemediğim sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar Ustalarım, araç 1999 model ford focus  Çözemediğim sorun
    benim süregelen bir rolenti sorunum vardı sadece bir usta boğaz kelebeğinden demişti bu resimdeki sıkıntı sizce nedendir acaba, Ağrıda calışıyorum malum imkanlar kısıtlı sanayi yetersiz.
    acaba hangi parcada sorun vardır?

• Rolanti motoru bozuk orjinal alın derim.
  • Araçta sanırım lpg var. Ayarı bozulmuş. Onu zaten yaptırmanız gerekecek, o yüzden ilk etapta rölanti motoruna girmeyin. Ayarı düzelttirin, hala devam ederse rölanti motoru değişir. Ayarsız lpg, rölantiyi bozabilir çünkü.

Ayar yapılmasına rağmen o lambda sensörü hatası devam ediyorsa, lambda sensörüne baktırmanız gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msansertekin -- 19 Haziran 2016; 13:33:15 >
  • LPG karışım ayarı benzin ecu sunun ayarlarını bozmuş olabilir. Hazır araç cihaza bağlıyken LTFT ve STFT değerlerine bakmalıydınız. LPG den kaynaklı bir sapma varsa aracı bir süre sadece benzinde kullanmak ayarları düzeltecektir. Benzin ayarları düzeldikten sonra yapılacak iyi bir lpg kalibrasyonuyla sorun çözülebilir. Rölanti motoruna girmeden bu durumu kontrol etmek daha doğru olur, boşa masraf yapmazsınız.
  • P1504 - Rolanti motoru : Sokulup temizlenebilinecek bir parca oldugunu dusunuyorum.

P1131 - Oksijen sensoru : rolanti motorunun kirlenmesinden dolayi da verebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.