Şimdi Ara

Çözemediğimiz Uydu Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar, bundan iki ay önce uydu da problem yaşamaya başladık. Bazı kanallar sabah çekiyor akşam ise çekmiyordu. Bende çözümü yeni uydu alıcısıyla çözmeye çalıştım Next 64 aldım . 2 gün cam gibi çekti sonrasında ise yine hüsran. Giden kanallarda anneannemin izlediği kanallar önemi büyük yani . Çözemedim forum arkadaşlarım internetten de bulamadım çözümü. Yeni uydu alıcısı almadan önce uyducu geldi çatıya çıktı bir problem olmadığını söyledi uydu alıcısının kablosunun ucunda ki demiri değiştirdi gitti. Ama düzelmedi televizyonumuz Samsung bazıları topraklama kaynaklı diyor ama ben çözemedim bu işi sizin önerileriniz nelerdir yardımcı olur musunuz ? Bu arada uydu ortak, 13 katlı bina. Şunu da belirtmekte fayda var geçen hafta şiddetli bir yağmur yağdı bu seferde kanalların bir çoğu gitti geri geldi hatta yeni uydu alıcısı takılıyken. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidensa -- 11 Mart 2020; 11:48:31 >

• Gündüzleri tv acık olmayabilir millet işte okulda olabilir. Bu yüzden ortak merkezi sistem yüke binmiyordur. Fakat akşam çoğu kişi tvyi açınca tam tersi durum yaşanabilir. Buna merkezi sistemin adaptörü dahil. Belli bir amper vermek zorunda ve bu ne kadar tv acıksa okadar yüksek amper demek. Yeteri kadar amper sağlayamazsa sorun çıkacaktır. Aklıma böyle şeyler geldi. Samimi oldugunuz komşularınıza konusun aynı şey yaşanıyormu diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoldenParsTR kullanıcısına yanıt
    Birkaç komşuya sorduk ne yazık ki problem sadece bizde gibi. Topraklama da bir problem yok . Çünkü prizde topraklama yok zaten. O yük neden bize sadece yükleniyor bilmiyorum . Uydu bakıma girmiş bir kaç parçası değişmiş yani uydu güncel.
  • Uyduyu fabrika ayarlarına döndür ve tkgs kurulumu yapmayı dene. Show TV TV net gibi kanallar bazen de kesme yapıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu Uydu ses kayması sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Yeni apartman uydu sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.