Bildirim
Çözemediğiniz Sorular İçin N'apıyorsunuz?
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bazı sorular mantık kullanarak çözülüyor onlarda bunu önermem fakat kalıp sorular ve biraz daha sıradışı kalan sorular için ben ders ders defter yaptım. Soruları yapıştırıp sanki hoca bana anlatıyormuş gibi küçük notlar aldım yanına. Arada bir göz ucuyla ya da direk kalem alıp çözmeye çalışıyorum kenarına da yıldız falan atıyorum çözebildiysem.artık 2 3 sefer çözdüysem ve soruya bakınca çözüm yol hakkında bir fikrim varsa çıkartıp çöpe atıyorum. Bende baya işe yaradı ama 12yseniz kalan sürede mantıklı olmayabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suker2021 -- 10 Haziran 2020; 17:40:17 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X