Şimdi Ara

(çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yrguner -- 25 Temmuz 2009; 15:31:52 >

• Dönmesi neredeyse imkansız onun, nasıl olmuş herhangi bir fikrim yok ama açarsanız toplaması zor. Sonuçta arkası döndüyse ve ses de az geliyorsa yapacak birşey yok, her türlü şu an kullanım dışı. Şansınız deneyin derim...

Sökülüşü içinse önce gri halkayı çıkarıyorsunuz, sonra gerisi geliyordu hatırladığım kadarı ile..
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yrguner -- 25 Temmuz 2009; 15:32:27 >
  • Birçoğunun dokunacağını zannetmem. Bilmedikleri işe girişmiyor birçoğu. (Mantık açısından bakıyorum.)

Kafanız rahat olduğunda şansınızı deneyin derim. En azından eglenirsiniz
  • düzeldi kulaklık :) nasıl oldu anlamadım ama abim dün gece açmaya çalıştı gri halkadan sonrasını açamadık. sonra bi baktık cayır cayır veriodu ses :) sanırım içi tersine dönmemiş benim acemi yorumum o olmuş şu anda da dış tarafından veriyor ses :D
  • Sanıyorum kulaklığın ses çıkışı kirden ya da başka bir etmenden dolayı tıkanmış. Dışarı ses vermesi normal kulaklığın çünkü sürücüsünde havayla temas eden açıklık var. Kulak temizleyici çubuklarla bir temizlersen daha da memnun olursun..
  • Bende de olmuştu aynı problem, bende döndü sanıp biraz sarstım ama düzeldi. Dediğiniz gibi normalde de dışarı ses veriyor, sanırım kabloda sorun çıkıyor. Benimki aynı sorunu tekrarladı ve öldü, sizde böyle olmaz umarım.
  • kirden olmuştur heralde bendede olmuştu birden birinden az ses gelmeye basladı ama kirlenmiş temizleyince geçti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.