Memory clock'u x8.0 1600 Mhz'e çıkardım Manuel ile sanırım oldu
Cpu-Z
Bilgisayar açılırken sorun vermiyorsa olmuştur.
Fakat ram hızı programda farklı gözüküyor belki başka bir hız göstergesidir.
İyi forumlar...
İlk entry'de söylediğim hatayı almıyorum artık.
O zaman sorun ortadan kalkmış Başlığı [Çözüldü] olarak değiştirin.
] Konu başlıkları anlaşılır ve konuyla alakalı olsun. Açtığınız konu başlıklarında tamamıyla büyük harfler kullanmayınız. Yanlış/gereksiz/fazla vb. noktalama işaretlerinin kullanımından kaçınınız. Aksi davranışlarda konu silinebilir.
“Acil yardım”, “Lütfen yardım”, "İmdat" , “Uzman sorusu”.. gibi konuyla alakası olmayan kural dışı başlık kullanan konular , aramıza yeni katılmış, belirli bir rütbeye ulaşmamış üyeler tarafından açıldı ise; yönetici tarafından kural hatırlatılacak ve konuyu açanın başlığı değiştirmesi beklenecektir. Bekleme süresi sonunda kural dışı başlık değiştirilmedi ise konu" Kural dışı başlık kullanımı" nedeni ile gösterimden kaldırılacak, yönetici taktiri ile ceza verilebilecektir. lütfen kurallara dikkat edelim
üstad lınkde baya baya ayrıntılı yazıyor..buradan net hatırlamadıgım ıcın uğraştırmayayım senı ..hatırlayan emın olan arkadaslarda umarım yazarlar..ama ben lınkı ıncelemenızı tavsiye ederım ..hemde bılgı edınmış olursunuz..
Abi yakmayalım devreleri
yok bişi olmaz merak etme ..voltaj vemredıgın surece bısı olmaz ...1333 mhz den 1600 ıcın voltaja gerek yok ..
rıskı olacak bırseyı bu kadar rahat yazmam merak etme .. bu genelde oluyor .. anakartlar bazı degerlere kadar desteklıyor ..ustune cıkılması gerektıgınde manuel ayarlıyorsunuz .. bır nevı o.c ama tabı tam olarak degıl daha basit bir işlem ..
üstad lınkde baya baya ayrıntılı yazıyor..buradan net hatırlamadıgım ıcın uğraştırmayayım senı ..hatırlayan emın olan arkadaslarda umarım yazarlar..ama ben lınkı ıncelemenızı tavsiye ederım ..hemde bılgı edınmış olursunuz..
Abi yakmayalım devreleri
yok bişi olmaz merak etme ..voltaj vemredıgın surece bısı olmaz ...1333 mhz den 1600 ıcın voltaja gerek yok ..
rıskı olacak bırseyı bu kadar rahat yazmam merak etme .. bu genelde oluyor .. anakartlar bazı degerlere kadar desteklıyor ..ustune cıkılması gerektıgınde manuel ayarlıyorsunuz .. bır nevı o.c ama tabı tam olarak degıl daha basit bir işlem ..
Hocam sorunu çözdük sanada teşekkür..
eyvallh ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme