Şimdi Ara

[Çözüldü] 007 spy software gerçek zamanlı bilgisayar takip programi hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oncelikle casus yazilimlar hakkinda pek bilgim olmadigini soylemek istiyorum. Sadece internette denk geldi ve cokca kullanildigini gordugum icin bir bilgisayarda denedim. Soylendigi gibi gercekten bilgisayarda yapilan herseyi takip edip kaydediyor. Programin adi 007spysoftware. Ardindan bilgisayarda casus yazilim olup olmadiginin nasil kontrol edildigine baktim(az once kurdugumu bulacak mi bakalim diye), cmd de net user yaziliyormus bulmak icin, ben yazdim baktim ama bilgisayarda olan casus yazilimi bulmadi.

Simdi sorularima gelince:

- Bu casus yazilim hakkinda ne dusunuyorsunuz, ava gidip avlanmis olmayayim. Guvenilir mi?
    - Ben bilgisayarda casus yazilim olup olmadigini nasil bulabilirim? Cunku cmd > net user ile degil baska, daha az once kurdugumu bile bulamadim.
    - Bu yazilimin arka planda calisiyor olmasinin dezavantaji var mi pc icin?
    - Kurulan casus yazilim nasil kaldirilir.

(Format atmadan)

Tesekkurlerrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueskyyy -- 29 Temmuz 2014; 14:08:31 >

• guncel guncel guncelleme
  • bu program restart ile siliniyormuş diye duydum

• - Şimdi şöyle bir şey var bazı keylogger yapma programlarına keylogger koyuyorlar yani sen virüs yaptığını sanıyorsun ama virüs yapmak için kullandığın program virüslü öncelikle buna dikkat et . İnşallah programı kurarken kendi antivirüs prog. devre dışı bırakmadınız .

-Pc de casus yazılım ile ilgili makaleler googlede var ordan bakabilirsin bura yazarım ama görüntü kirliliği olur . Bana kalırsa en iyisi temiz bir format ardından iyi bi anti-virüs programı

-Arkaplan konusunda bi bilgim yok başlangıçta kapatın sadece istediğinizde açın ama eğer zararlıysa zaten çoktan bulaştı

- Kurulan casus yazlımın kaldırılmasının kesin bir anlatımını bulamassınız çünkü önce sorun ne onu bulmanız lazım yani binlerce trojen - rat- keylogger var
  • quote:

Orijinalden alıntı: MgLadius

-Arkaplan konusunda bi bilgim yok başlangıçta kapatın sadece istediğinizde açın ama eğer zararlıysa zaten çoktan bulaştı
    - Kurulan casus yazlımın kaldırılmasının kesin bir anlatımını bulamassınız çünkü önce sorun ne onu bulmanız lazım yani binlerce trojen - rat- keylogger var

virus taramasi yapayim(avast), eger bulursa ona gore bakarim artik nasil olacak. Ama virus yoksa bile ben nasil kaldirabilirim bunu... Neyse once bir tarama yapayim sonra gelismeleri buraya aktaririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueskyyy

quote:

virus taramasi yapayim(avast), eger bulursa ona gore bakarim artik nasil olacak. Ama virus yoksa bile ben nasil kaldirabilirim bunu... Neyse once bir tarama yapayim sonra gelismeleri buraya aktaririm.

Virüs programlarının mantığı girmesini engeller girdikten sonra tüm izlerini temizleyemez diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Virüs programlarının mantığı girmesini engeller girdikten sonra tüm izlerini temizleyemez diye biliyorum

spyware virusunu buldu, temizle dedim, temizledi. Ama o zaman dediginiz gibi hicbir zaman format atmadan emin olamam oyle mi. (chrome kendiliginden arada kapanmaya basladi pat diye :/ )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueskyyy -- 13 Temmuz 2014; 21:54:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

spyware virusunu buldu, temizle dedim, temizledi. Ama o zaman dediginiz gibi hicbir zaman format atmadan emin olamam oyle mi. (chrome kendiliginden arada kapanmaya basladi pat diye :/ )

Dediğim gibi en temizi format + sağlam antivirüs prog.

• Formati attim + Eset antivirusu kurdum. Rahatladim

Tesekkurler yardiminiz icin
  • quote:

Formati attim + Eset antivirusu kurdum. Rahatladim

Tesekkurler yardiminiz icin

Yardım edebildiysek ne mutlu bize

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.