Şimdi Ara

[Çözüldü]3900x + x570 Taichi 1 Saat Sonunda Vefat? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
3.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    No ss no guven..
    Taichili sistem kurup resim atmayani forum fedocu diye ihbar eder..
    Oga gore..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serkandrgn kullanıcısına yanıt
    BIOS güncelleme sonrası yanan 3900X he
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

BIOS güncelleme sonrası yanan 3900X he
    Bios güncellemesi sonrası yanmadı aslında. Bios'u ilk montaj yaptığımda kurdum ondan sonra 1 saat içinde Hakkın Rahmetine kavuştu :) Onunla alakalı olduğunu iddia edemem açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sething

No ss no guven..
    Taichili sistem kurup resim atmayani forum fedocu diye ihbar eder..
    Oga gore..
    xD Eyvah forumca onaylanmayan bir anakart mı tercih ettim? Asrock iyidir Amd FX buildimde de Fatality versiyonunu kullanmıştım üzmemişti diyecem ama FX işlemciden üzmeye ona sıra da gelmemiş olabilir :)

[Çözüldü]3900x + x570 Taichi 1 Saat Sonunda Vefat?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkandrgn -- 18 Ekim 2019; 19:45:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oklawa

Geçmiş olsun, tekrar sorun yaşamazsın inşallah.
    Eyvallah biraz geç oldu ama güç oldu ama oldu çalışıyor şimdilik bakalım.
  • Serkandrgn kullanıcısına yanıt
    Asrock iyidir iyi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3900X de baska problem yaşayan varmı bende düşünüyorum da bir işkillendim bozulan cpu dan hoşlanmıyorum bizdekiler 15 sene çalışıyor da
  • öncelikle geçmiş olsun gerçekten de çok nadir rastlanan bir olay sıfır işlemcinin hemen bozulması amd ilk kez bu alanda rekoru kırmış çünkü ilk kez gördüm bu amd biraz pahalı işlemci satınca bozdu mu kendini nedir? yıllardır amd alırım hiç denk gelmedim böyle bozulmaya çok ilginç test edilmeden mi çıkarmış bunları amd çözemedim şimdi acayip kıllandım uzun süre geçmeyi düşünmem (3900x almayı düşünüyordum) 4. seri çıkınca onu da 1 yıl beklemek gerek buna göre şaka maka teknoloji ilerledikçe moku çıkıyor gerçekten de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 19 Ekim 2019; 6:10:24 >

• 147 geri dönüşten sadece %4 olumsuz puan var ve 147 geri dönüşten sanırım sadece 2 tanesi arızalı çıkmış okadar da laf ettiğinize deymez bu oran.

Abartmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 19 Ekim 2019; 15:43:54 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.