Şimdi Ara

ÇÖZÜLDÜ : Asus VG278H - 3D Vision 2, IR Vericinin kapalı kalma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
1
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 gün önce Vatan Bilgisayar'dan ASUS VG278H modeli bir monitör aldım. Bu modelde, 3D alıcısı monitöre entegre durumda... Ancak, ne yaptıysam 3D Vision 2'yi aktif hale getiremedim. Nvidia Kontrol Paneli'nden "Stereoskopik 3D Ayarı" kısmında, "Stereoskopik 3D'yi Test Et" sekmesine bastığımda, test ekranını adım adım takip etmeme ve doğru seçenekleri seçmeme rağmen; test görüntüsü kısmında Altıgen ve Üçgen üst üste idi... Yani sorun vardı.

Bütün forumları talan ettikten sonra, en sonunda GeForce'in forumunda şöyle bir bölümle karşılaştım :https://forums.geforce.com/default/topic/523652/can-39-t-get-3d-vision-to-work-with-gtx-680-and-asus-vg278h-monitor/?offset=11

Şöyle tercüme etmek gerekirse ( en son mesajlara baktıktan sonra ) "Monitörün Power Kablosu'nu çıkarıp takmak yeterli..." yazıyordu.

Yukarıda bahsettiğim Altıgen-Üçgen kısmı açıkken kabloyu pervasızca çektim. Ve sonra taktığımda, 3D alıcısı üzerindeki gözlük simgeli "3D" ibaresi YEŞİL oldu!!!

Çalışıyor arkadaşlar... Gözlüklerinizi şarj etmeyi unutmayın...

( Yardımları için elginbaylor ve maxellsuperrd ustalara teşekkürler, selamlar... )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryostasis -- 10 Aralık 2012; 20:37:05 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.