Şimdi Ara

Çözüldü. Bilgisayar çöktü. Ayırdığım partitionlar nasıl birleşecek ? xp kurarkende hata oluşuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Samsung r510 marka laptobum var. biraz antika gibidir 2009 model. Neyse iş görüyor zaten 2gb ram 1gb ekran kartı.
    Linux(BackTrack) ve windows 7 aynı anda kurulmuştu. Linuxa bişi oldu çöktü. Windowsu kullandım. Windowsta çöktü bi hayli .s Sonra backtrack yerine flash bellek üzerinden Kali Linux kurayım dedim kurulum bitti son aşamada grub kurulurken hata dedi devam dedim. Dedikte pc yi açıyorum samsung yazısından sonra Grub Rescue felan diyordu.

Artık düne kadar hep flash üzerinden kullandım pc yi windows 7 cd'm yok. iso indirip kuruyorum autorun ve exe var 4 tane bootla olmuyordu.

Windows XP Kurma kararı aldım. Bölümlediğim 6-7 alan vardı. 2 swap (1gb) bi 17gb disk alanı. Windows xp cd'siyle orayı formatladım swaplar boşta kaldı. Sonra xp kuruldu ve açılırken şu tarz bi hata verdi mavi ekranda değil samsung yazısından sonra

"Windows could not start because of a computer disk configuration problem. Could not read from the selected boot disk. Check boot pant and disk hardware ..."

Şimdi Asıl soru şu ki; HDD'den gerekli tüm verileri kopyaladım. HDD yi kökten cd üzerinden nasıl formatlarım ? ve o alanları nasıl birleştirirm ? Birde içinde 10gb recovery alanı var oraya bişey olursa nolur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfbali06 -- 12 Ocak 2015; 20:46:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.