Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ]Birisi ararken Caller diye bir uygulama açılıyor.YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Model Xperia Z5. Telefonu 1 buçuk senedir kullanıyorum ilk defa dün karşılaştım. Birisi ararken ilk reddet yanıtla panelinin altına mavi bir panel geliyor. Telefona baktıktan veya reddettikten sonra yeni bir ekran geliyor. Üstte Caller yazıyor herhalde uygulamanın adı. Telefona böyle bir uygulama yüklemedim ve hiçbiyerde bulamıyorum uygulamayı. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerotobil -- 2 Eylül 2017; 6:53:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bahsettiğiniz durum bende Truecaller uygulaması ile oluyordu. Uygulama yüklemedim deyince bilemedim şimdi.

• sarhur S kullanıcısına yanıt
    Uygulamanın görselleri bunlar. Bir tanıdık gizli gizli yüklemiş olabilir mi? Ama bu uygulamayı yükleyip napacak sanki. Uygulamayı bulamıyorum telefon içinde gizli herlade.

• kerotobil K kullanıcısına yanıt
    evet aynı bende de böyle oluyordu bu yüzden kaldırmıştım uygulamayı. Ama uygulamanın gözükmemesi neden oluyor bilmiyorum belki farklı bir uygulamadır çözemedim.

• Ayarlar > uygulamalar

Buradan bir bak bakalım o isimde bir uygulama var mı. Varsa dokunup ordan silebilirsin. Uygulama yüklü olduğu halde simgesi yoktur ondan silememiş olabilirsin.

• kratostol kullanıcısına yanıt
    Yok hocam böyle bir uygulama ne indirdim ne duydum ayarlar vs denedim yok gözükmüyor.

• İndirdiğin başka bi uygulamanın eklentisi olabilir hocam. Son indirdiklerini bi gözden geçir

• sushi. S kullanıcısına yanıt
    Viva video uygulamasını yüklenmiştim silince geçti saolun

• Allah razı olsun kafayı yiyecektim. Bi türlü iptal edemedim. Ben de Viva videoyu silince kurtuldum.

• Clean Master tipli yazılımlar buna sebep olabilir. Bu tipli uygulama varsa, kaldır öyle dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.