Şimdi Ara

ÇÖZÜLDÜ:Cihaz modifiye edildi, yazılım güncellemeleri mevcut değil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
10
Favori
52.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba dostum 9500 için nasıl yapacağız herhangi bilgin var mı? Acil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 3'e Rusya Romunu kurmuştum. Cihazınız modifiye edildi uyarısı verdi. Buradan aldığım bilgileri deneyeyim diye Triangle Away indirdim, knoxu iptal ettim, Triangle... çalıştırdım Reset e basıyorum ama program hiç bir tepki vermiyor.

Malesef problemimi çözemedim. Recovery menüsünden rebout da yaptım malesef hiç bir fayda yok, ayrıca bir arkadaşın söylediği gibi telefonun dilini ingilizceye de çevirdim yine olmadı. Üstelik bu söylediklerimi yaparken her seferinde telefonu yeniden başlattım.
  • merhabalar.üstat benim bir sorunum oldu.sen bu işlerden anlayan birisin.yardımcı olursan sevinirim.
    galaxy s4 cihazım var.daha önce ki s3 ümü pc den kingoroot ile rootlamıştım.aynı işlemi s4 e uyguladım.ama şöyle bir sorun oluştu.supersu , titanyum backup gelmedi.kendim yükledim ve kök dizine erişemiyor uyarısı alıyorum.tel. güncelleştirmeye çalışınca da cihaz modifiye edildi yazıyo.şimdi ben telefonu orj. haline çevirmrk istiyorum.triangle away yükledim çalışmadı.ne yapmam gerektiğini yazarsanız memnun olurum teşekkürler.
  • ya kardeşim eline sağlık çok güzel konu ama bende bi sıkıntı var o son 2 seçenek açık değil bende counter : 0 ve binary : official ama güncelleme alamıyorum o seçenekler kapalı ne yapabilirim acil yardım lütfen
  • hamzaatmaca kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla cihazınızı S4 için hazırlanmamış olan bir yazılımla rootlamaya çalışmıs ve basit tarifle cihaz arafta kalmış Netice itibariyle güncelleme alma işleminde rootlanmış gibi root yetkisi isteyen programlara da orjinal gibi davranıyor. Bence root veya orjinal karar verdikten sonra ilerlemen faydalı olacaktır. Orjinal ilerlemek istiyorsan, bu durum çok zor, bunhn için orjinal rom yükleme ile ilgili kapsamlı konuları incelemen gerekecekDiğeri rootlu devam etmek istersen önce Odin programı ile kolayca S4 için hazırlanmış root dosyasını yüklemeni sonra da bu konudaki günceleme yöntemini denemeni öneririrm

• alperdursuun A kullanıcısına yanıt
    Sorunu anlayamadım. Son iki maddeden kast ettiğin konuyu biraz daha net anlatır mısın?

• ken08 K kullanıcısına yanıt
    saol hocam root a yönelmenin zamanı geldi demek ki .
    hocam yarım saattir telefonda downloading yazıyor dediklerini aynen yaptım
  • şimdi açıldı dediklerinizin hepsi oldu fakat triangle away a girdiğimdesystem modified workaround kısmı seçilemiyor aktif değil
  • lokman_t L kullanıcısına yanıt
    7 (YEDEK) maddesine geç, counter sıfırlandığı için güncelleme yapacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ken08 -- 20 Mayıs 2014; 20:48:40 >
    Önce teşekür ederim paylaşım için acemi olduğum için Triangle Away maxcep indirdim fakat program kurulmuyor superuser access is needed but could not be acquired. are you rooted and did you give permission? Yazıyor Superuser i kaldırmaya çalışıyorum o da olmuyor biraz daha açıklayıcı olursanız sevinirim resimli anlatırsanız daha güzel olur.Ayrıca SuperUser e tıklayınca Yüklenmiş SU kodlaması yok, SUPERSU bunu yükleyemiyor.Bir sorun oluştu diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sargusel -- 25 Haziran 2014; 17:46:34 >
  • Kesinlikle çok yararlı bir konu olmuş

• Hocam bende system modified workaround pasif mudahle edemiyorum ne yapmaliyim. Bende guncelleme paketini indiriyor yukleme yuzde 25den sonra hata veriyor odin mod ta yukleme sirasinda yuzde 25de hata veriyor paketi indirmede sikinti yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganibram -- 30 Temmuz 2014; 5:38:18 >
  • sargusel S kullanıcısına yanıt
    Cihazımız rootlu değil anladığım kadarıyla. ROOT CHECKER uygulamasını indirip kontrol etmenizde fayda var.

• doganibram D kullanıcısına yanıt
    7 (YEDEK) maddesine geç, counter sıfırlandığı için KIES ile güncelleme yapacaktır.

• İKİNCİ YÖNTEM
    >>Yada kısaca super user in ayarlarından root durdurup cihazı yeniden başlatın sorun çözülür işiniz bitince tekrar açın . <<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atay160 -- 31 Ağustos 2014; 19:53:46 >
  • kardeş indirdim dediklerini harfiyen yaptım ama olmadı ve ayrıca param.tar dosyasını ne yapcaz ?? ben onu hiç kullanmadım sende burda yazmamıssın

arkadasların dediği gibi bahsettiğin en altta 2. kısım pasif satın almamızı istiyor.

superuser i kaldırdım yine denim dedim olmadı özel yazıyor yine ??
  • sahintan kullanıcısına yanıt
    param.tar dosyasının ne olduğunu ben de bilmiyorum. Nerde bu tür dosya kullanılacağını gördün anlayamadım. En altta 2.kısım pasif olsa da işlem yapılabiliyor. En azından ben hala Kies ile güncelleme yapabiliyorum.
  • adamın dibi, kareköküsün

helal olsun kardeşime yazmasan köşe bucak ingilizce makaleleri çevirecektim.

eline sağlık, teşekkür ederim.
  • Bu konu forumda yeni katilan arkadaslarla dolmus amaciniz otadan guncelleme almaksa bu islemler yersiz zaten s4 i9500 modelinde triangle away calismiyor bosuna denemeyin
    yapmaniz gerekenler:

Xphosed installer indirin

modul indir kısmindan wanam xphosed i kurun

Wanam xphosed ten sahte sistem durumu ayarlarini yapin yeniden baslatin artik ota modifiyeli gozukmeyecek

Dikkat xhposed lolipop surumunde calismiyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.