Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ!] Ekran kartıma uygun bileşen tavsiyeleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmetfatih_

valla şöyle söyliyim statik elektrikten korucu paketini biliyorsunuz bi ordan cıkardım baktım teyit amaçlı sonra geri o poşetine koydum
    ne akla hizmetse dvi to vga adaptörünü küçük poşetinden çıkardım sonra 8pin güç kablosunuda aynı şekilde çıkardım öyle yani değişim yapmazlar sanmıyorum ama 960dan baya bi soğudum öyle söyliyim

ve topladıgınız sistem şuan aklıma baya yattı kasa konusunda XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA
    düşünüyorum 340 lira şuan. gayet güzel kablo kontrolü açısından da hakimiyetim olacak diye düşünüyorum

Xigmatek Asgard da fena bir kasa değil içindeki PSU ya dikkat ederek alabilirsin ancak benim tavsiyem olduğu gibi resimdeki sistemi toplaman , emin ol Corsair Carbide 100R kalite olarak Asgard dan aşağıda değil. Hem daha uygun.

Eğer full hd ekran kullanıyorsan bence Gtx 960 ı bu kadar dert etme , ben 6600k nın haswell deki muadili 4690k ile 300-350 liralık R7 250x kullanıyorum Emin ol eğer çok uç noktada ayarlarda çok iyi fps almak gibi bir hedefiniz yoksa 1080p için (geçici süreliğine kullanıyor da olsam) R7 250x bana yetiyorken GTX 960 size hayli hayli yetecektir kullanmaya başladığınızda bana hak vereceksiniz.

• Provisioner kullanıcısına yanıt
    valla yüreğime su serptin diyebilirim ciddi anlamda çok rahatladım gandalf usta. yakın zamanda alacağım bu kalan parçaları ve forumdaki birkaç kişi ve sizde dahil teşekkürü borç bildiğim insan çok.

üşenmeden böyle hazırlayıp sunduğunuz için. tavsiyeleri detaylı ayrtıntılı yazdığınız için çok teşekkür ederim. sağolun varolun forumdaşlar

iyi forumlar
  • Sen de sağol dostum :) İnşallah dikkate aldığınız tavsiyeler ve seçtiğiniz sistem sizi memnun eder.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.