Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] Hangi Fön Makinesini Almalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
1
Favori
27.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben bir fark göreceğinizi sanmıyorum. Berberler bile 4200 kullanıyor, siz 4400 almışsınız... :)
  • Evet fönsan4400 elime ulaştı , kullanım için gayet yeterli gözüküyor..
    İnşallah sağlamlığı da bu şekildedir :)
    Sağol hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesusozz -- 14 Şubat 2015; 16:52:43 >
  • jesusozz kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Ben kendim kullanmadım ama, kullanan berber arkadaşlarımdan her gün onlarca fön çekmelerinden gördüğüm üzre çok sağlam makine hocam. Arıza yapsa dahi Fönsan'ın tepeden tırnağa, dış plastiğinden vidasına kadar yedek parça desteği var. Bu imkan sayesinde bir küçük ev aletleri servisine tamir yaptırabilirsiniz. Önemli olan sizin üründen mennun kalmanız, bunun dışında içiniz rahat olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jesusozz

Fönsan 4400 siparişi verdim.. Ama aklımda etap 3200s kaldı, inşallah aralarında fark yoktur :)
    Gelince yorumumu da yazarım..

Kaca aldiniz bende almak istiyorum da
  • Kargo dahil 74tl sanalpazarda.. Bir de 10tl indirim geldi geldi sanalpazardan, 64tl ye mal oldu bana..

Ve ek olarak hız ayarı yavaşda, ısı ayarı ise en yüksek seviyedeyken, gelen ısının çok sıcak olduğu söylenemez..
    Hızı arttırınca ısı baya çok sıcak oluyor ama yavaş hızda neden olmuyor anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jesusozz

Kargo dahil 74tl sanalpazarda.. Bir de 10tl indirim geldi geldi sanalpazardan, 64tl ye mal oldu bana..

Ve ek olarak hız ayarı yavaşda, ısı ayarı ise en yüksek seviyedeyken, gelen ısının çok sıcak olduğu söylenemez..
    Hızı arttırınca ısı baya çok sıcak oluyor ama yavaş hızda neden olmuyor anlamadım.

Anladim saolun hocam
  • jesusozz kullanıcısına yanıt
    Etap'da da aynı şekilde hocam. Bence hepsinde öyledir ama kullanmadığım markalara ithamda bulunmak istemem. Piyasada 500 liraya bile fön makinesi var çünkü...
  • Fonsan taş gibi. Eve aldım rahat ettim. Yarım saat çalışsa bana mısın demiyor.
  • http://www.bolbolucuzluk.com/etap-3200-marathon-sac-kurutma-makinesi.html arkadaslar buda saglam makina fiyatida uygun dusunurseniz
  • ahmetyaman12183 A kullanıcısına yanıt
    Hocam o sitede aynı ilana hem 3200'ün hem 3200S'in fotoğrafını koymuşlar. Hangisini satıyorlar orada? Eğer 3200S ise fiyat fena değil. Ama 3200 ise çok pahalı...
  • Evet gördum bende yeni fark ettim takip et eger almak istersen hemen indirime girdiginde al makina guzel
  • ahmetyaman12183 A kullanıcısına yanıt
    Ben zaten 3200 kullanıyorum hocam. Konuyu açan benim. Sormamın sebebi o siteden almayı düşünenler varsa, yanlış modele sahip olmasınlar diye...
  • sanalpazarda saç kurutma makineleri için 20tl indirimim var, güvenilir arkadaşlara ücretsiz verebilirim..
  • HanKaĞaN kullanıcısına yanıt

hocam fiyat iyi midir alıyım mı
  • 4400 ile arasında 9 tl fark var

• HanKaĞaN kullanıcısına yanıt
    Powertec
    Tr-901 Turbo Profesyonel

indirim kuponu ile 62 tl ye bunu aldım 2-3 sene çalışsa yeter.
  • matsipik M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Etap ile arasında kalite anlamında dağlar var ama umarım işinizi görür.
  • Etap 3200 s kullanıyoruz yıllardır sağlam ..
  • adembey2018 A kullanıcısına yanıt

Ben de bu konuyu açtığım 2014 yılında 3200 modelini aldım, çok sık kullanmama rağmen, 6 yıl geçmiş ama aklınıza gelen ger detayıyla ilk paketten çıkardığım gibi duruyor...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.