< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
[ÇÖZÜLDÜ] Hangi Fön Makinesini Almalıyım? (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: HanKaĞaNBen de bu konuyu açtığım 2014 yılında 3200 modelini aldım, çok sık kullanmama rağmen, 6 yıl geçmiş ama aklınıza gelen ger detayıyla ilk paketten çıkardığım gibi duruyor...
Merhaba, elinizde ki "Etap" ile "Fönsan Prf-4400"ü değiştirmeyi düşünüyordunuz fikrinizi ne değiştirdi acaba?
-
Fikrim değişmedi. Hatırlamıyorum ama alırken kargo ücreti veya ödeme ile ilgili bir avantaj gördüğüm için Etap tercih etmiş olmalıyım. Fönsan da alabilirdim, kalite farkı yok. İkisi de iyidir...
-
quote:
Orijinalden alıntı: patron_2867quote:
Orijinalden alıntı: HanKaĞaN
Hocam geç kalmış sayılmazsın aslında :) Çünkü geçen gün berberimde, bendeki 3200 ile aynı güçte olan (2200W) Fönsan 4200'ü karşılaştırdım, ya 4200 resmen benimkini ikiye katlayacak kadar iyi üflüyor. Tam istediğim gibi. 4200 öyleyse senin tavsiye ettiğin 4400 nasıldır kim bilir. Valla dün Etap'la görüştüm, pazartesi günü iade edeceğim, ya Fönsan 4200 ya 4400 alacağım. 4400, 4200'den daha mı iyidir sence?
4400 daha iyi bunların elektrik devrelerinde donanımsal işlev gören parçalar vardır 4400 de daha dayanıklı parçalar kullanılmıştı aslında fön makinesi yapmak zor birşey değil basit bi mekanızma yani üniversitede biz arkadaşlarla çok şeyler yaptık 4400 tavsiye ederim
Alıntıları GösterMerhaba, hocam Fönsan PRF 4400'ü tavsiye etmişsiniz zamanında ama şimdilerde "Etap 4030S Turbo Profesyonel 2500 W Saç Kurutma Makinesi" modeli de çıkmış. Bu durumda hala Fönsan'ı mı önerirsiniz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: jesusozz
Fönsan 4400 siparişi verdim.. Ama aklımda etap 3200s kaldı, inşallah aralarında fark yoktur :)
Gelince yorumumu da yazarım..Merhaba, 5 yıl olmuş Fönsan dan memnun musunuz?
-
"Etap 4030S Turbo Profesyonel 2500 W Saç Kurutma Makinesi" çıkmış gördünüz mü, sizinkiyle kıyaslama imkanınız oldu mu acaba?
-
3200S'den daha güçlü. Mennun kalırsınız meraklanmayın. Hayırlı olsun.
-
Etap'ın son çıkan modeli "Etap 4030S Turbo Profesyonel 2600 W Saç Kurutma Makinesi" ile Fönsan PRF 4400 arasında kalmıştım ama @patron_2867 Arkadaşımız "-4400 daha iyi bunların elektrik devrelerinde donanımsal işlev gören parçalar vardır, 4400 de daha dayanıklı parçalar kullanılmıştı" dediği için;
"Fönsan Turbo Profesyonel PRF 4400 2600 W Fön Makinesi" ni almış bulunmaktayım. Yuvarlak 170TL verdim üstelik indirimdeymiş. Umarım sorunsuz şekilde uzun yıllar iş görür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derinsuvari -- 17 Kasım 2020; 3:26:47 > -
Bu arada Fönsan'ında iyonlu modeli çıkmış.
"Turbo Profesyonel PRF-4400 ION Fön Makinesi" 2600W. 210TL civarı. Ama iyon saçlarda yağlanma yapıyor gibi geldiği için bunu düşünmedim.
-
Fön makinelerinde bu iyon dedikleri şeyin faydası nedir?
-
İyon özelliği basit bir anlatım ile, saç kurutma makinesinin ağız kısmından çıkan havada oluşan statik elektriği nötrleştiriyor. Yani saç kurutma makinesinin üflediği havada oluşan statik elektriği sıfırlıyor. Saça üflenen havada elektrik yükü olmaması, saçlar için iyidir. Çünkü elektrik saçı yıpratır ve bakımsız gösterir. (Alıntı) Ayrıca İyon özellikli saç kurutma makinelerinin, saçları daha parlak ve canlı gösterdiği, düz ve pürüzsüz yaptığı, soğuk hava üfleme özelliği saçın şeklinin kalıcı olmasını sağladığı iddea edilmektedir.
Ben de Philips in iyonlu modeli var ama saçlarımı düzleştirdiği ve yağlı bir bir his bıraktığı için( ki normal saç tipine sahibim) sevemedim. Mecburiyet olmadıkça kullanılmıyor. Belki kuru saç tipine sahip, çok elektriklenme yaşayan, düzleşmiş saçı tercih eden kişilere iyi gelebilir.
-
Teşekkür ederim.
-
Rica ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, paylaşımların hepsini okudum. Şu an evdeki saç kurutma mk. bozulduğu için yenisini almam lazım. Tavsiye edeceğiniz ürün marka/model olursa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X