Şimdi Ara

[Çözüldü] HP Deskjet 2060 ilginç bir sorun ( her açılışta yeniden driver yüklemek gerek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yazıcı Laptob'a kurulduğunda sorun yok, ama laptop yeniden başlatılınca yazıcının üstünde sarı ünlem işareti çıkıyor, her seferinde CD'sindeki yazılımı yükleyip tekrar tanıtmak gerekiyor ve laptop kapatılıp açınca yine sarı ünlem işareti var.

Artık bu iş canımı sıkmaya başladı, bildiğiniz bir konu ise cevabınızı bekliyorum, sizce bu neyden kaynaklanıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelnet -- 3 Aralık 2011; 19:53:04 >

• Eğer bu ünlem çıktığında yeni donanım bulundu diyorsa setuptan kurmayın ve çıkan pencereden internette aramak yerine driver için cd ye yönlendirip yönergeleri takip edip kurun.Bir daha sormayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: minolta35

Eğer bu ünlem çıktığında yeni donanım bulundu diyorsa setuptan kurmayın ve çıkan pencereden internette aramak yerine driver için cd ye yönlendirip yönergeleri takip edip kurun.Bir daha sormayacaktır.

Kardeş sorunu çözdüm, nedeni buymuş:

Başlat > Çalıştır > services.msc > Yazdırma biriktiricisi'ne sağ tıklayıp başlat dedim, sonra yeniden sağ tıklayıp > Özellikler > (Orda bir yerde "Elle" yazan yeri "Otomatik" yaptım. Driver ı yeniden yükledim, laptobu bir kaç kez açıp kapatıp denedim şimdi sorun kalmadı,

yine de cevap için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.