Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ]iPod Touch 4 kasılmalar ve uygulamadan atmalar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iOS6'ya güncelledim gayet güzeldi başlarda fakat 2-3 günden beri kasmalar başladı uygulamardan atmalara zaten vardı birden ana ekrana dönüyor alet appStore'da falan doğru düzgün gezemiyorum bile anlamış değilim sorunu sizlerde de böyle bir sorun var mı yoksa ben mi bir şeyleri yanlış yaptım ? Ayrıca aleti kilitleyince wi-fi'yi kapatıyor buda işime hiç gelmiyor benim bu sorunu nasıl çözebilirim? Teşekkürler . . .

Edit: restore atınca düzeldi şu anda hiç bir sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stewie! -- 30 Ekim 2012; 15:26:06 >

• Güncell

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncell

• Restore atın bence en kesin çözüm o olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Restore atın bence en kesin çözüm o olur.

Sorunu çözecekse yaparım tabi ki teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stewie!

quote:

AppStore sorunu bende de var.

Aylardır iOS 4.3.3 JailBreak'li kullanıyordum. İnanılmaz ağırlaşmıştı. Zaten Nexus aldığım için hiç açmıyordum bile.

Daha dün Restore çekip iOS 6 yükledim. Gerçekten çok iyileşti. Ama AppStore'a basınca uygulamaya girip de ikonları vs. yüklemesi çok uzun sürüyor. Sondan 1 önceki nesil için hayal kırıklığı gerçekten ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi22

quote:

Orijinalden alıntı: Stewie!

quote:

AppStore sorunu bende de var.

Aylardır iOS 4.3.3 JailBreak'li kullanıyordum. İnanılmaz ağırlaşmıştı. Zaten Nexus aldığım için hiç açmıyordum bile.

Daha dün Restore çekip iOS 6 yükledim. Gerçekten çok iyileşti. Ama AppStore'a basınca uygulamaya girip de ikonları vs. yüklemesi çok uzun sürüyor. Sondan 1 önceki nesil için hayal kırıklığı gerçekten ...

AppStore değişmeseydi iyiydi değiştikten sonra bu hale geldi bende öncesinde gayet memnundum yani ama uygulama biraz zorlanınca kapanıyor hemen e doğal olarak oyunum ve ya işim yarım kalıyor restore yapma fırsatı bulamadım daha ama en yakın zamanda yapacağım durumdan haberdar ederim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.