Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] Jetta Klima Kopmresoru Kilitlendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
9.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eski sanayide yılmaz karacula var. Bir gösterin derim oraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @goodorevil @ozgur_gs_91
    kavrama sisteminin yani sira kopmresorun trigere baglandigi milde guvenlik acisindan zorlanma aninda koparak kompresoru triger setinden ayiracak bir sistem daha var
    yoksa kompresor sıkıştiginda kayisi ya koparir ya da yakarmis

• Servise gidip 3bilira vermek afedersiniz ama aptallıktan başka hiç birşey değildir. En güzeli güvenilir bir çıkmacı bulup çıkma kompresör almanızdır kompresörün montajınada 500 lira verilmez öyle düzgünce bir ustabulun kendinize.
  • @Ekskalibur %4 indirim verebileceklerini soylediklerinde ben ""
    @akorkmaz11 Hocam sonradan edindigim bilgiere gore bu tur yeni model kompresorlerde cikmadan uzak durmak sartmis. calismaya calismaya sıkışip sisteme taktiginiz anda kafa koparir"mis".

• @kerim026 arac yuksek devirdeyken klima acildiginda kompresorun o devire yetisemeyecegini dolayisiyla kayisi sikistiracagini buna engel olsun diye kompresordeki bir kafanin koparak kompresoru devre disi biraktigini anlattilar. benim kompresorum bu yuzden gitmedi. sadece kafa kopuk degil, bunun yaninda kompresoru milinden cevirince donmuyor. "sık sık klima calistirip kompresoru formda tutmak gerekli" yoksa kompresor sıkışır dendi... bilmem siz ne kadar mantikli bulacaksiniz

• @erkmenson
    hocam bu kompresorun icinde pistonlar varmis ve cok karmasik bir parcaymis. kilitlenince direkt atiliyormus ama kafa koparirsa 300 tl te tamir olabilirmis

• @TNTB @kkolds
    dun yuz yuze gorustum. Denso marka 0 kompresore iscilik dahil 1500 tl fiyat ve 1 yil garanti verdiler. Sistemi temizler misiniz diye sormadim cunku ilk gittigim yerdi ve oyle bir temizlik isleminin oldugunu bile bilmiyordum. Bolgedeki en buyuk klimaci zaten sanayi tipi sogutucu bile imal ediyorlar. Is nedeniyle sehir disindayim carsamba gunu oraya vericem bi aksilik cikmazsa

• quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

Servise gidip 3bilira vermek afedersiniz ama aptallıktan başka hiç birşey değildir. En güzeli güvenilir bir çıkmacı bulup çıkma kompresör almanızdır kompresörün montajınada 500 lira verilmez öyle düzgünce bir ustabulun kendinize.

ben sonradan ogrendim, yeni sistem kompresorlerde cikmadan uzak durulmasi sartmis aklinizda bulunsun. onum haricinde adam gibi is yapan ozel en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Hornitorenk

@Ekskalibur %4 indirim verebileceklerini soylediklerinde ben ""
    @akorkmaz11 Hocam sonradan edindigim bilgiere gore bu tur yeni model kompresorlerde cikmadan uzak durmak sartmis. calismaya calismaya sıkışip sisteme taktiginiz anda kafa koparir"mis".

Doğru olabilir. Ben de o nedenle takınca çalışıyor olma şartını ararsım demiştim. Bozulacaksa orada belli olur bence. Riskli tabi ama orjinali de çok pahalı ywni.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben arabamı aldığım 6 seneden beri toplasam bu kadar masraf açsaydı kesin satmıştım... Allaha şükür vw kullanmıyorum...
  • eski kasa ne ya makyajsız kasa olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Ben arabamı aldığım 6 seneden beri toplasam bu kadar masraf açsaydı kesin satmıştım... Allaha şükür vw kullanmıyorum...

DSG ile ilgili de fiyatini hestiremedigim bir sorunum var
    Eskiden vites atarken hic hissetmezden simdi sanki manuelde debriaji hizli birakinca oldugu gibi bi kafa atma var.
    54 bine aldim,
    1000 triger + balata (buna lafim yok)
    3000 klima
    1000 lastik (buna da lafim yok)
    3000 de dsg tutar bence

62.000 oldu.
    Kotulemeyeyim kotulemeyeyim diyorum dayanamiyorum. VW kanser eder yatalak eder ama oldurmez...

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

eski kasa ne ya makyajsız kasa olmasın?

2011 MK5

• quote:

quote:

Servise gidip 3bilira vermek afedersiniz ama aptallıktan başka hiç birşey değildir. En güzeli güvenilir bir çıkmacı bulup çıkma kompresör almanızdır kompresörün montajınada 500 lira verilmez öyle düzgünce bir ustabulun kendinize.

ben sonradan ogrendim, yeni sistem kompresorlerde cikmadan uzak durulmasi sartmis aklinizda bulunsun. onum haricinde adam gibi is yapan ozel en iyisi

Yıllardır araçlarla ilgilenen bir işim var böyle birşey duymadım yok yani hocam onu diyenler ya yanlış kulaktan dolma bilgi yada kazık atmak isteyen satıcıdır. Çıkma kompresör sağlamsa sağlamdır olaya çok gizemli yaklaşmışsınız kompresor kompresordur yani çok ahım vahım bi durumu yok bunun

• quote:

quote:

quote:

Yıllardır araçlarla ilgilenen bir işim var böyle birşey duymadım yok yani hocam onu diyenler ya yanlış kulaktan dolma bilgi yada kazık atmak isteyen satıcıdır. Çıkma kompresör sağlamsa sağlamdır olaya çok gizemli yaklaşmışsınız kompresor kompresordur yani çok ahım vahım bi durumu yok bunun

mantikli geldigi icin duydugumu konustum.
    yani bunu soyleyen belkide antalyanin en buyuk klimacisindaki bir sef. 2. el takmamakla ne gibi bir cikar elde edebilir ki ? 2. el de taktiklarini ama bazi nedenlerden dolayi tavsiye etmedigini basta soyledi adam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

mantikli geldigi icin duydugumu konustum.
    yani bunu soyleyen belkide antalyanin en buyuk klimacisindaki bir sef. 2. el takmamakla ne gibi bir cikar elde edebilir ki ? 2. el de taktiklarini ama bazi nedenlerden dolayi tavsiye etmedigini basta soyledi adam.

Nedenlerini sen düşün hocam :) adam sıfırdan herzaman çok dhaa fazla para kazanıyor biraz incelersen bulursun :) onu diyen adam en iyi dolandırıcıdır ancak sağlamsa çıkma hiç birşey olmaz sorunluysa iade edersin biter

• quote:

@erkmenson
    hocam bu kompresorun icinde pistonlar varmis ve cok karmasik bir parcaymis. kilitlenince direkt atiliyormus ama kafa koparirsa 300 tl te tamir olabilirmis

Aynı durumu 2004 model seat ibiza aracımda yaşadım. Serviste 3000 tlye yakın para istendi. Sanayide öneri üzerine gittiğim bir serviste 1300 tlye sorun çözüldü. Çıkma kontrol edilmiş kompresör kullanıldı.
  • sanirim cikmaya bu kadar on yargili bakmamaliyim. tabi 0 malin yerini tutmaz o ayri

• quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

sanayide sadece klima isi yapana verin yapsin.
    sizler sanin ki yetkili servisler her klima arizasini kendi yapiyor.
    buraya olan bitenleri yazsam servise kimse gitmez

İnanırım ve tahmin edebiliyorum dönen dolapları. Eşim bir laptop tamir firmasında ön muhasebede çalışıyor. Dediğine göre bazen yetkili servislerden bile laptop geliyormuş tamir için. Burada tamir ettirip müşteriye kendileri etmiş gibi teslim ediyorlar diyor.

Muhtemelen araç piyasasında da dönüyordur benzer dolaplar.

• Cozuldu. Ayni sorunu yasayanlarin isine yarar umarim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.