Şimdi Ara

ÇÖZÜLDÜ: masaüstündeki simgeler hareketliydi ama artık sabit :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlasr anakartım bozulmadan önce win xp prof. olan sistemimdeki masaüstü öğelerini istediğim tarafa taşıyabiliyordum mesela sağa programları koyuyordum çok dengeli ve düzenli oluyordu masaüstüm ama ne olduysa artık bilmiyorum teknik servise gittikten sonra aldığımda, masaüstündeki hiçbir öğeyi taşıyamıyorum yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

sorun 2: aklımda bulunmuşken birde programların,dosyaların,dökümanların uzantılarını nasıl göstereceğim daha önce yapmıştım fakat bulamıyorum şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volki05 -- 11 Ekim 2006; 12:16:46 >

• Cevap 1 = Masaüstü sağ click/Simge yerleştir/Otamatik Düzenle (onayı kaldır)
    Cavap 2 = Kalasöre sağ click ve Özellikler (Konumuna bak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi /Spa -- 11 Ekim 2006; 11:31:43 >
  • inanmıyorum ya resmen beynim sulanmış çok teşekkürler arkadaşım1 sorun için fakat 2. sorun olmuyor benim anlatmak istediğim .exe .dat .avi. .mp3 uzantılarının göstermesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: volki05

inanmıyorum ya resmen beynim sulanmış çok teşekkürler arkadaşım1 sorun için fakat 2. sorun olmuyor benim anlatmak istediğim .exe .dat .avi. **** uzantılarının göstermesi

Araçlar/Klasör Seçenekleri/Görünüm/Bilinen dosya türleri için uzantıları gile seçeneğini kaldır
  • sağol dostum oldu daha öncede yapmıştım bunu fakat tiki kaldırmayı unutmuşum
  • Önemli değil herzamn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.