Şimdi Ara

[Çözüldü]Max. 250 TL Tablet Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşime bir tablet almak istiyorum. Reeder'ın bazı modelleri ve Hisense Sero 8 gibi tabletlerle karşılaştım(farklı marka-modeller de önerebilirsiniz) ama bu paraya bunların arasında alınabilecek en iyisi hangisidir bilmiyorum.Duruma göre bütçeyi 300 e kadar çıkarabilirim.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Birkaç gündür bakıyorum. Bu model donanımıyla gözüme takıldı, f/p ürünü gibi... sadece servisiyle ilgili kötü yorumlar okudum.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_REEDER-A8i-Quad-8-in%C3%A7-Intel-Atom-Z3735F-1-83-GHz-1-GB-16-GB-Android-4-4-Tablet-PC,103452,2088286.html?langId=-14

Edit: Paraya kıyıp Asus Memo Pad Me176c aldım.Elime ulaşmasını bekliyorum. Cevaplarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaider -- 18 Eylül 2015; 14:11:25 >

• Takipp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayramda a101'e vestelin bir tableti geliyor. Kardeşinin işini görür. Yarı paranda cebine kalır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tabletlerle macera aramayın.. Global marka Lenova A7-50 - 3500-V 16 gb'lık led ips ekranlı tableti şu an hepsiburada da indirimde 329 lira.. Batarya performansı olarak ve ekran kalitesi de gayet iyidir..
    Bir inceleyin.. Ben 3g'li modelini kullanıp daha sonra iPad mini 2 satın almıştım..
    Forumda 3g modelinin konusını bir inceleyin, hepsiburada da kullanıcı yorumlarına da bir bakın..
    A101 e gelecek 7 inç vestel tabletin batarya 2500 mAh.. lenova da 4000 mAh kalite batarya var 6,5-7 saat sürekli kullanırsınız..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 TL'ye laptop önerisi
    geçen yıl açıldı
    45.000 TL Laptop önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.