Şimdi Ara

ÇÖZÜLDÜ [Monster Abra A5 V5 2.1] Yükleme veya Sistem Ekranının Net Olmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yaklaşık 1,5 haftadır monster abra a5 v5 2.1. versiyonunda bir laptoba sahibim çok şükür herşeyiyle harika ve muazzam

Tek sıkıntım program yukleme ekranı veya sistem ekranlarından herhangi birisini açtıgımda açılan ekran net degil.???

her ne yaptıysam düzeltemedim Diriverler sorunsuz olarak yüklenmiştir.

Ek olarak resim...

https://store.donanimhaber.com/a7/bd/8f/a7bd8f8c7b8fb8da444b414d2795b247.jpg

@MonsterMusteriHizmetleri

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ÇÖZÜM-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Arkadaşlar sorun tamemn halllettim

->http://windows10_dpi_blurry_fix.xpexplorer.com/ indirin ve daha sonra % kaçta ise görntü ayarınız onu yapın halloluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet.hilmi27 -- 22 Ocak 2016; 16:10:58 >

• Net değilden kastınız nedir görüntülerden hiçbir şey anlaşılmıyor daha doğrusu bir sorun var mış gibi gözükmüyor ki tek sıkıntı donanım yöneticisindeyse bunu pekde kafanıza takmayın.
  • Sanki driver ler yüklü değil gibi net değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de aynıydı. görüntü ayarları,metin öğelerin boyutunu değiştiri 100% yap düzeliyor.
  • freestyler-87 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam aynen düzeldi ama %100 yapınca yazılar küçük kalıyor yine %125 yaptım artık katlaniriz o net olmayan kısıma da.

• ben de yeni aldım ve ekranında renkler çok parlak ayarlama yapsam dahi yine çok parlak geliyor bu konuda bi bilginiz var mı?
  • Hd ekrana alışık olamadığınizdan kaynakli bir durumdur. Ama istersen internette parlaklikla ilgili program bulabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet laptopta hd ekrana alışkın değilim doğrudur ama tvden biliyoruz hd nedir ne değildir. bana bir garip geldi renkler merak ettiğim böyle bir durumla başka karşılaşan var mıdır?
  • Bilmiyorum hocam sorun yok Bnde.

Şimdi ips mat ekran seçeneğini kaldırmış diyorlar monster için

• ben düz ekran aldım dün itibariyle.
    bilemiyorum alışınca görüntü daha da kötü gelmeye başladı
  • ahmet.hilmi27 A kullanıcısına yanıt
    Sn. ahmet.hilmi27;

IPS ekranlı modellerimiz stoklarımıza bugün girdi ve sitemizde modellerimiz güncellendi bilginiz olsun.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri
  • Çok. Güzel başarıların devamı bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet.hilmi27

Selamun arkadaşlar .

yaklaşık 1,5 haftadır monster abra a5 v5 2.1. versiyonunda bir laptoba sahibim çok şükür herşeyiyle harika ve muazzam

Tek sıkıntım program yukleme ekranı veya sistem ekranlarından herhangi birisini açtıgımda açılan ekran net degil.???

her ne yaptıysam düzeltemedim Diriverler sorunsuz olarak yüklenmiştir.

Ek olarak resim...

https://store.donanimhaber.com/a7/bd/8f/a7bd8f8c7b8fb8da444b414d2795b247.jpg

@MonsterMusteriHizmetleri

hocam bu sorun hepsinde varmı bilmiyorum ama benimkin de de vardı ve "Windows10_DPI_FIX" diye bir program var 2mb lik. onu yükleyince sorun düzeliyor.

• Allah Razı olsun Hcam sorun tamamen çözüldü yeniden başlatınca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet.hilmi27 -- 22 Ocak 2016; 16:08:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.