Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] Msi GE60-2QE'nin Oyunlardaki İbretlik Hali ( OYUNLARDA DÜŞÜK FPS SORUNU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1.5 senedir msi ge60-2qe sahibiyim. Oyunlarda en düşük ayarlarda bile ibretlik fps değerleri alıyorum. Malumunuz BF1 erken erişime girdi indirdim oyniyayım dedim ancak günümü cehenneme çevirdi bilgisayar. Şimdi oyunu en düşük ayarlarda 1366x768 çözünürlükte oynamaya çalıştım. Oyunu ilk açtığımda menüde falan 200fps alıyorum oyuna girince 50ye düşüyor hani tamam dedim sonra yine düşünor ve 14-9fps arasına düşüyor ve bilgisayar kasmaya başlıyor sesler takıla takıla geliyor. Alta birkaç resim ve video atıcam win10 pro kurulu pcde.

kesinlikle izleyin şunu
    http://youtu.be/wZzNHJHEtvA

Oyundayken ctrl+alt+delete yaptım.
     [ÇÖZÜLDÜ] Msi GE60-2QE'nin Oyunlardaki İbretlik Hali ( OYUNLARDA DÜŞÜK FPS SORUNU)

sonra bu hatayı verdi.

Not: Battlefield hardline'da da benzer sorunu yaşıyorum.

BEYLER ÖNCELİKLE SAĞOLUN KİMSE TENEZZÜL EDİP CEVAP VERMEDİ KENDİ KENDİME ÇÖZDÜM.

1. BİOSU GÜNCELLEMEDİM
    2. İNTER GRAPHICSİ SİLİP TEKRAR KURDUM
    3. SAĞLAM BİR SOĞUTUCU ALDIM (93 DERECEYİ GEÇİNCE GPU ISISI OTOMATİK FPS DÜŞÜRÜYO)

TEKRARDAN YARDIMLARI İÇİN DH AİLESİNE TEŞEKKÜR EDERİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muymut -- 21 Ekim 2016; 15:36:46 >

• SORUNUM ÇÖZÜLDÜ KONUYU KİLİTLERSENİZ SEVİNİRİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muymut

SORUNUM ÇÖZÜLDÜ KONUYU KİLİTLERSENİZ SEVİNİRİM.

sorunu nasıl çözdünüz?
  • Oquzhn26 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın geç gördüm. Sorunun en büyük nedeni ısı güzel bir soğutucu aldım bayağı bir azalma oldu artık çok nadir seste ve oyunda takılma oluyor. Kanımda sonunun en büyük nedenlerinden biri win10 win8.1 kullanırken hiç böyle şeyler olmamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muymut

Kusura bakmayın geç gördüm. Sorunun en büyük nedeni ısı güzel bir soğutucu aldım bayağı bir azalma oldu artık çok nadir seste ve oyunda takılma oluyor. Kanımda sonunun en büyük nedenlerinden biri win10 win8.1 kullanırken hiç böyle şeyler olmamıştı.

Soğutucu marka modeli ne? Bende soğutucuyu değiştirmeyi düşünüyorum malum tutan ayaklar kırıldı usb kablosu dağıldı falan filan

• Arkadaşın sorunu; oyun sırasında harici ekran kartının devreye girmemesinden kaynaklanıyor. Nvidia sürücü panelinden harici ekran kartını aktif hale getirdiğin zaman sorun çözülür.
  • Ayberk1456 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma ancak hiçbir alakası yok tek bu sorunun tek nedeni bilgisayarın aşırı ısınması.
  • Soğutucu sorununu kısa süre erteler, çözmez. Servise yolla termal macunu yenilesinler. Garanti bitince kendin de yapabilirsin çok kolay.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.