Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] PC'de texture yükleme sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
13.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Unshaken Darkness

quote:

Orijinalden alıntı: necrospiritus

Evet 128-bit. Neden ki?

128 bit kartlarda oluyormuş bu sorun.Dediğinizi denemedim hocam deneyeceğim birazdan umarım düzelir.Bu arada işlemci ve ramınız ne?

intel i5-4210M 2,6GHz, 12GB Ram
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Unshaken Darkness

quote:

Evet 128-bit. Neden ki?

128 bit kartlarda oluyormuş bu sorun.Dediğinizi denemedim hocam deneyeceğim birazdan umarım düzelir.Bu arada işlemci ve ramınız ne?

intel i5-4210M 2,6GHz, 12GB Ram

Sağolun hocam.Demekki ram kaynaklı bir sorun değil.Dediklerinizi deneyeceğim.
  • Sorun hala devam ediyor bende.İşletim sistemi kaynaklı olabilir mi?Kullandığım W8.1.
  • Sorun bende de devam etti özellikle şehir içlerinde ara ara yaptı nadirdi fakat oyunu oynayabildim neler neler yaptım hatta :D daha önce gram oynayamıyordum bu sorun yüzünden. Gerisini düzeltmek optimize etmek R* işi. Benim sistemde W8.1. Birde güç ayarlarından yüksek performansa alın derim pc'yi bir yerde okuduğumu göre bu modda işlemci çok daha fazla kullanılabiliniyormuş. İşlemciniz nedir?
  • quote:

Sorun bende de devam etti özellikle şehir içlerinde ara ara yaptı nadirdi fakat oyunu oynayabildim neler neler yaptım hatta :D daha önce gram oynayamıyordum bu sorun yüzünden. Gerisini düzeltmek optimize etmek R* işi. Benim sistemde W8.1. Birde güç ayarlarından yüksek performansa alın derim pc'yi bir yerde okuduğumu göre bu modda işlemci çok daha fazla kullanılabiliniyormuş. İşlemciniz nedir?

Yüksek Performansta zaten.İşlemci Core 2 Duo E7200 2,53GHZ.Windows 7'de deneyesim var ama çok uğraştırır.
  • Bir tahminim var ama linkten görebileceğiniz gibi minimum da 4 çekirdek istiyor fakat şöyle bir şey benim işlemcim 2 çekirdekli fakat 2de sanal çekirdek var haliyle 4 çekirdekmiş gibi oluyor. Sizinkide 2 çekirdekli fakat sanal çekirdek yoksa belki yetersiz kalıyor olabilir yada oyun buna optamize edilmemiştir şeklinde düşünmekteyim. İşin tekniğini bilmiyorum elbet tahmin yürütüyorum. Sanal çekirdek var mı yok mu aygıt yöneticisinden işlemcilere baktığınızda öğrenebilirsiniz.https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/203428177-Grand-Theft-Auto-V-PC-System-Specs

• Birde bu dosyaları kontrol eden programcığı bulmuştum, isterseniz bir deneyin. İndirdiğiniz dosyayı gtav.exe nin olduğu dizine atıp çalıştırıyorsunuz o da kontrol ediyor yalnız site almanca fakat google translate ile halledebilirsiniz.
    dosyayı indirme linki:http://www.file-upload.net/download-10533291/GTA5FileCheck_SHA1.exe.html
    konu linki:http://www.pcgameshardware.de/GTA-5-Grand-Theft-Auto-5-PC-219948/News/Fehlerhafte-Dateien-Tool-finden-ersetzen-1156171/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necrospiritus -- 15 Nisan 2015; 20:15:29 >
  • necrospiritus kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı texture sorununu yaşıyoruz fakat merak ettiğim texture yüklenmeyen yerde oyuncunuz veya arabanız boşluğamı düşüyor sanki orada zemin yokmuş gibi. Bu arada sistemsel bir sıkıntı olamaz sanki çünkü makinamda 24 GB Ram, 4770MQ 4 çekirdek 8 izlek işlemci ve 860M var.
  • mehmet_roer kullanıcısına yanıt
    Yaşadığım tüm texture sorunlarının hiç birinde karakterim boşluğa düşer gibi olmadı. Üzerinde bulunduğum yol gözükmüyorsa düşme gibi bir şey olmadı sadece yol gözükmüyordu gerçi hep araba içindeydi karakterim hiç yürürken denemedim. Bende sistemsel olduğunu düşünmemeye başladım, oyun sistemi kullanamıyor gibi.
    Hmm o zaman biraz daha farklı bir problem yaşıyorum ben, şimdilik patch beklemekten başka çare yok bakalım ne zaman gelecek :(
  • Yeni güncellemeyi deneyen var mı sorun çözüldü mü arkadaşlar sizde?
  • Biri bu çözümü yazmış..

I FOUND THE ISSUE! (I think)
    I was having the same problem. Turns out I had my HDD plugged into a SATA II port instead of a SATA III port on my motherboard. SATA III allows 6Gb/s whereas SATAII only allows 3Gb/s. I was also using IDE mode for my hard drive, so I changed that to ACHI since that is a lot faster than IDE mode.
  • bende bu konuda beklemedeyim.Gtx760m.Ayarlar yüksek de olsa düşük de olsa araba sürerken bazen bunu yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yama bu windwos kullancı adı sorununu ve launcher nın başlangıçta çok fazla CPU kullanmasını düzeltiyormuş fakat R*' hala yama notlarını yayınlamadı o yüzden tam olarak neleri düzeltiyor bilinmiyor. Yamamyı az önce yükledim fakat bende texture sorunu hala devam etmekte.
    Patch'dan sonrada bende de devam etmekte sorun.Biraz önce HDD sata veri kablosunun girişini değiştirdim.Oyuna girdiğimde hata verdi test edemedim.Olmadı yarın farklı işlemci ile test edeceğim.
  • Oyunu silip tekrar download edip yükledim ve aynı işlemi ekran kartı sürücüsüne yaptım. Şimdilik sorun yok. Texture hatası olan yer düzeldi.
  • Aynı sorun bendede var herşey yeterli düzeyde bence de güncelleme ile olacak birşey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmtgkhn A kullanıcısına yanıt
    Yabancı forumlarda böyle yapıp düzelen insanlar varmış ama yemiyor tekrar indirmek hele yurt interneti ile. Hızlı araba sürerken vs. yaşadınız mı texture sorunu?
  • alt tab yapınca bende siyah ekrana düşüyor ve pc yi kapatmadan düzelmiyor update öncesi alt tab yapabiliyordum hay böyle işe
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtgkhn

Oyunu silip tekrar download edip yükledim ve aynı işlemi ekran kartı sürücüsüne yaptım. Şimdilik sorun yok. Texture hatası olan yer düzeldi.

Hala sorun devam ediyor mu araba kullanırken texture ve objelerin yüklenmemesi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.