Şimdi Ara

ÇÖZÜLDÜ!!! PC topladim fakat calismiyor:( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o power kaldırmıyor olabilir markalı bir power mı eğer standart bir power sa zaten 350 waat vermez
    ayrıca anakartta güç varken yani anakartın üzerindeki "on" "of" tuşundan kapatmadan kasanın arkasındaki
    220 kablosunu söküp takarsan tekrar çalışmaz taki ana kartın üzerindeki güç boşalana kadar buda 5 10 dakika sürebilir. neden 220 kablosunu söküp takıyorsun anlayamadım.
    11. sırada yazdığım anakartın üzerinde kasanın önündeki açma kapatma tuşunun kablolarının takıldığı
    yerden bahsettim o kablo takılı olmadan açıp kapatma yapabilmek için o iki ucu kısadevre yaparak
    power ı devreye sokup anakarta güç gelmesini sağlamak ve yine kısadevreyi uzun tutarak gücü kesmek
    bunu da yapamıyorsan kasanın üzerindeki power tuşunun kablosunu takarak düğmeye de basıp çalıştırabilirsin

şu anda ne sorun var anlayamadım yazarsan cevaplarım.

• Almış olduğum kasa COOLERMASTER ELITE RC-310-SKP1 KASA P. SİYAH 350W

Arkadan güç kablosunu çıkarıp takmamın sebebi pc yi kendi evimde deniyorum eğer sorun olmazsa kuzenlerimin evine gidip kuracağım.Bunu yapmak içinde pc nin tüm güç kablolarını sökmem gerekiyor ve sonra da taktığımda çalışması gerekiyor.İlk başta böyle bir sorun yaşadığımdan pc yi denerken kabloları çıkarıp taktığımda tekrar çalışıyor mu diye deniyorum..

Yani demek istediğim şu.Pc yi kurdum herşey güzel çalışıyor kullanıyorum vs. Oldu ki evde pc nin yerini değiştirmek istedim veye evin elektrikleri gitti.Yani anakarta gelen güç gitti.Bu durumda da tekrar power düpmesine bastığımda çalışması lazım.ama şu ana kadar çalışmadı.Herşeyi çalışan sistem güç kablosunu çıkartıp yerine taktıktan sonra ekrana görüntü vermemeye başlıyor.
  • Bütün Parçaları Topladına Emimmisin Anakartı falan doğru tak yada en yakın bilgisaya tamircisine git
  • arkadaşlar sorun psu da bulundu.Güç yeterli değilmiş.550W almamı tavsiye ettiler.Ne yapmamı önerirsiniz.Nasıl en ucuz yoldan güç kaynağımı arttırabilirim? Ucuz alalım derken ürün daha pahalıya geldi bize :( önerileriniz nelerdir acaba?
  • önerilerinize ve az araştırmama göre ( çizgi elektronğe de sordum ) ürün uygun geldiğinden almış bulunmaktayım.yardımınız için teşekkür ederim..
  • hangi ürünü aldığınızı marka ve modelini yazarsanız sevinirim
  • FSP FSP SAGA II 500W GÜÇ KAYNAĞI

belirttiğiniz ürünü vatan bilgisayardan aldım.Teknik servis yeterli olucağını belirtti.İlginize çok teşekkürler
  • Arkadaşalar konu çözülmüştür.Sorun güç kaynağının yetersizliğinden kaynaklanıyormuş.Başına benim yaşadıklarım gibi bir olay gelen arkadaşların umarım işine yarar.Yardımcı olmaya çalışan herkeze tşk ederim..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.