Şimdi Ara

ÇÖZÜLDÜ - - php_self hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bugün dinlediğim bir eğitim videosunda aşağıdaki kodlarla bir listeleme olayı yaparak navigasyonu listeleneye çalıştık ancak eklediğim fotoğraftaki gibi bir hata aldım nedenini bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Tekrardan iyi günler.ÇÖZÜLDÜ - -  php_self hatası

<?php require_once('includes/config.php') ?>
    <?php include('includes/header.php') ?>

<h1 class="ana_baslik"> PHP Eğitim Yönetim Paneli</h1>
    <div class="sol_menu">
    <ul>
    <li>Ana Sayfa</li>
    <?php $soru = mysql_query("SELECT * FROM sayfalar");
    while ($isim= mysql_fetch_array($soru)) {
    echo "<li><a href=\"$PHP_SELF?sayfa={$isim['id']}\">{$isim['isim']}</a></li>";
    }
    ?>
    </ul>

</div>
    <div class="sag_menu">
    <h1 class="slogan">YÖNETİCİ PANELİ</h1>
    <small>Hoşgeldiniz.</small>
    <ul>
    <li><a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=123496644&url=#" data-href="#">Site Yönetimi</a></li>
    <li><a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=123496644&url=#" data-href="#">Yeni Kullanıcı Ekle</a></li>
    <li><a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=123496644&url=#" data-href="#">Çıkış</a></li>
    </ul>
    </div>

<?php include('includes/footer.php') ?>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suleymann.23 -- 25 Ocak 2017; 17:21:43 >

• $PHP_SELF olarak kullanılmaz. $_SERVER['PHP_SELF'] olarak kullanılır.
  • snoppy kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim hocam.Kullanım şeklini gönderdiğim örnek üzerinde gösterebilir misiniz denedim bu defa da syntax error hatası alıyorum.?
  • Suleymann.23 kullanıcısına yanıt
    $_SERVER['PHP_SELF'] veya kullandığım $PHP_SELF komutunu sildikten sonra sorun kalmadı.Yazmış olduğum kod aşağıdadır.
    quote:

echo "<li><a href=\"?sayfa={$isim['id']}\">{$isim['isim']}</a></li>";
  • $_SERVER['PHP_SELF'] direk yazarsan tabii ki hata alırsın. Süslü parentez arasında yaz {$_SERVER['PHP_SELF']}
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.