Şimdi Ara

( Çözüldü )Ps4 goruntu gelmiyor ( güvenli mod dahil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Ps4 de en son 2 gün once oynuyordum. Sonra kapadım. O sıra yağmur yağıyordu ve birden yakına yıldırım düştü. Şimdi ps4 u açmaya çalışınca baktım görüntü gelmiyor. Dedim belki çöktü güvenli moda alayım oradan çözünürlük değiştiririm dedim onda da görüntü gelmedi. Ama TV de güvenli moda alınca bir çözünürlük düştü yazısı geliyor ama görüntü yok. Sonra kapadım normal açayım dedim. PS4 normal her zaman gibi çalışıyor gibi gösteriyor makina. Siyah ekranken kulaklığı taktım. Menü sesi geldi. Sağ ola oynadım. Komutu algiliyordu. Ayrıca 3-4 tane farklı hdmı kablo 3 farklı TV(hepsi 4k idi) denedim sorun devam etti. Yarın düşük çözünürlüklü bir TV ye bağlayacağım sonuç ne verecek. Bir de ithalatci garantili idi göndersem onlar yapabilir mi? Ya da çözüm için ne tavsiye edersiniz?

Edit : Tamire verdim hdmı entegresi bozulmuş. Beyaz ışık hatası deniyormus buna. Tamir edildi. 300 TL masrafı oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipropas -- 4 Ağustos 2020; 15:15:15 >

• Herşeyi söküp cihazdan 1 dakika tuşuna bas belki statik elektrik akımı vardır
  • Bir arkadaşımın başına gelmişti. Ebvin yakınına yıldırım düştü. 3'lü prize bağlı modem, tv ve ps4 yanmıştı. Baya masraf etti yaptırdı. Parasınıda elektrik idaresinden aldı (tüketici mahkemesi ile)

Hdmi prtun zarar görmüş olabilir belki..
  • Güvenli moda alınca ekrana çözünürlük bilgisi değiştiği bilgisi geliyor ama hiç bir türlü ekrana görüntü gelmedi ne kadar ugrastiysam.
  • ipropas kullanıcısına yanıt
    Başka tv de denediniz mi?

Edit: denenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 18 Haziran 2020; 8:45:32 >
  • Denedim bugün 4k olmayan TV de deneyeceğim. Bakalım ne sonuç verecek.
  • Hocam korkutmak istemem ama yakına yıldırım düşme olayını bir kez ben de yaşadım ve modem + modemin bağlı olduğu kardeşimin PC / ethernet girişi bozuldu, inanamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D

Hocam korkutmak istemem ama yakına yıldırım düşme olayını bir kez ben de yaşadım ve modem + modemin bağlı olduğu kardeşimin PC / ethernet girişi bozuldu, inanamazsınız.
    Daha önceden de düşmüştü o zaman modem bozulmuştu. Garantisi vardı garantiye mı vereyim yoksa buradaki tamircilere mı yaptırayım. Tam da tlou2 arifesine denk geldi.
  • Problem çözüldü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.