Şimdi Ara

ÇÖZÜLDÜ. Run DLL hatası. 1 yıldır aynı hata.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım açıldığında hep aynı hata ile karşılaşıyorum. Yaklaşık bir yıldır. Tamam diyip geçiyorum. karşıma çok ciddi bir sorun çıkarmadı ama ne yaptıysam ne yüklediysem olmadı fikri olan var mı ? ekte hata resmini paylaşıyorum. teşekkürler. ÇÖZÜLDÜ. Run DLL hatası. 1 yıldır aynı hata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baypsikolog1 -- 12 Mart 2017; 11:43:5 >

• belirtilen dll dosyasını internette aratıp belirtilen klasöre atmayı denediniz sanırım.
    bunun dışında win 8 ve win 10da görev yöneticisini açıp başlanğıç sekmesine geçin (win 7 de başlat çalıştıra 'msconfig' yazıp enterlayın), orda bilgisayarla birlikte açılan programlar listelenir anti virüs harici hepsininin işaretini kaldırın, emin olamazsanız ekran görüntüsü atın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhazer

belirtilen dll dosyasını internette aratıp belirtilen klasöre atmayı denediniz sanırım.
    bunun dışında win 8 ve win 10da görev yöneticisini açıp başlanğıç sekmesine geçin (win 7 de başlat çalıştıra 'msconfig' yazıp enterlayın), orda bilgisayarla birlikte açılan programlar listelenir anti virüs harici hepsininin işaretini kaldırın, emin olamazsanız ekran görüntüsü atın.

2. çözümü denedim oldu. teşekküler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.