Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] TURKCELL SUPERBOX REZİLLİĞİ AYDA 300 TL YE 1MBİT İNTERNET (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
7.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çalıştığım fabrikada bir abi de Super box almış. 90tl ye sınırsız kullanacaksın demişler. Daha ayın ortasında donmalar başlamış .

Ay sonu 145 TL fatura geliyor. Gidip soruyor bune diyorlar vergiler falan.
    Neyse 2. Ay da 245 geliyor yine gidip soruyor aşma yapmışsın diyorlar. Sınırsız degilmiydi neyi astım diyor lafi geveliyorlar.

Sonra mola saatinde anlattı bize dedik git tüketici heyetine danış. Ayrıntılı fatura istemişler. Gidiyor bayiye bayi baştan kem kum sonra bakıyorlar Turkcell finastan para çekmiş görünüyor.
    Müdürlüğü arıyorlar falan. Abi alıyor ayrıntılı faturayı gidiyor yine thh ye adamlar diyor sana vaad edilen ücretten fazlasını alman için dilekçeni ver iptal ettirmek içinde soyle vaad edilenler yerine getirilmiyor diye.

Turkcell sözleşme Cayma parası almadan iptal etmiş. Şimdi thh yi bekliyor ne karar çıkacak diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi THH ye başvuracağım. Kanıt olarak da ne toplayabilirsem ileteceğim.
  • Konuyu okuyup çileden çıktım cidden. Bu ne saçma sapan iş ne saçma memlekettir ya. Hiçbir şey yapamıyorsun bu kenelere karşı. İlgilenirse thh hazretleri belki maddi kaybın gideriliyor. Her türlü zarardasın.
    Ben de gideceğim yaylada 3 aylık net arıyordum. En iyisi vazgeçeyim dedirttiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malitoprak91 -- 4 Mayıs 2019; 17:31:24 >
  • Hocam yardımcı olmak isterim ama öncelikle paketinizi öğrenebilirmiyim yani bana yazdığınız mesajlarda çelişkiler geldi tabiki bunu art niyetli yaptığınızı düşünmüyorum veya superonline savunmuyorum büyük ihtimal bayiden kaynaklı bir sorun , fakat mesela bir arkadaş çalıştığı fabrikadaki birinden bahsetmiş sınırsız 245 tl fatura geldi falan demiş.
    Öncelikle Superboxun paketleri belli ,

4.5 G Sınırsız Kota 279 tl
    10 MBİT Sınırsız Kota ise 159 tl.

Yani paketlerin birinde 4.5 G var ve 4.5 g de alacağınız hız şukadardır bu kadardır diye garanti verilemez, bu bulunduğunuz yerin konumu baz istasyonuna olan yakınlığıyla yoğunluğuyla alakalıdır.
    Diğer paket ise 10 mbite kadar zaten bunu anlatmaya gerek yok. Sonuç olarak o abinize 245 tl gelmesi normal zaten paketin tutarı bu.
    Dolayısıyla sorunun paketlerin yanlış bakılmasından kaynaklandığını düşünüyorum , ama tabiki eğer daha düşük fiyat ödüceksiniz diyipte daha yüksek fiyatlı paketler verilmişse burda tabiki kullanıcı haklıdır. Dediğim gibi sorunun kaynağı bayiye çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metodiev35 -- 9 Mayıs 2019; 1:51:52 >

• Manuel olarak frekans değiştirin ben öyle kullanıyorum.
    Bulunduğum konuma göre frekans değiştirip hızı arttırıyorum

Edit:
    GitHub
    tpoechtrager/Huawei_Tool
    https://github.com/0xAA/Huawei_Tool

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enemywalker -- 9 Mayıs 2019; 3:39:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Metodiev35

Hocam yardımcı olmak isterim ama öncelikle paketinizi öğrenebilirmiyim yani bana yazdığınız mesajlarda çelişkiler geldi tabiki bunu art niyetli yaptığınızı düşünmüyorum veya superonline savunmuyorum büyük ihtimal bayiden kaynaklı bir sorun , fakat mesela bir arkadaş çalıştığı fabrikadaki birinden bahsetmiş sınırsız 245 tl fatura geldi falan demiş.
    Öncelikle Superboxun paketleri belli ,

4.5 G Sınırsız Kota 279 tl
    10 MBİT Sınırsız Kota ise 159 tl.

Yani paketlerin birinde 4.5 G var ve 4.5 g de alacağınız hız şukadardır bu kadardır diye garanti verilemez, bu bulunduğunuz yerin konumu baz istasyonuna olan yakınlığıyla yoğunluğuyla alakalıdır.
    Diğer paket ise 10 mbite kadar zaten bunu anlatmaya gerek yok. Sonuç olarak o abinize 245 tl gelmesi normal zaten paketin tutarı bu.
    Dolayısıyla sorunun paketlerin yanlış bakılmasından kaynaklandığını düşünüyorum , ama tabiki eğer daha düşük fiyat ödüceksiniz diyipte daha yüksek fiyatlı paketler verilmişse burda tabiki kullanıcı haklıdır. Dediğim gibi sorunun kaynağı bayiye çıkıyor.
    Merhabalar hocam. Kullandığım paket 4.5G sınırsız. Bulunduğum bölgede internet hızı gün içerisinde 250 mbit lere kadar çıkıp 100 mbit lere kadar düşüyor. Hatta yoğun saatlerde 60 a 70 e de indiği oluyor nadiren. Fakat benim sorunum bambaşka. Benim sorunum, 5 buçuk aydır kullandığım internet hizmetinin bayide 26 aralık 2018 tarihinde onaylanmasına rağmen Superonline da hala onay bekliyor olarak görünmesi. Modemimde bir arıza olduğu söylenerek başka modemle evime gelindi. Fakat hala superonline da aktif edilmediği için modem değişikliği de yapılamadan gitti. Demem o ki ; Bir tarafta aktif görünen ve 5 aydır faturasını ödediğim hizmet Superonline da kurulum bekliyor olarak takılı kaldı. Ve 2 buçuk aydır da bir Allah'ın kulu bunu düzeltemedi. BTK'ya başvurdum, Şikayetvar'a yazdım, Facebook dan ulaştım, Turkcell çağrı merkezini günlük arıyorum zaten. Ama hala bir çözüm yok. Şu şekilde ödediğim faturayı da ekliyorum.

[ÇÖZÜLDÜ] TURKCELL SUPERBOX REZİLLİĞİ AYDA 300 TL YE 1MBİT İNTERNET

[ÇÖZÜLDÜ] TURKCELL SUPERBOX REZİLLİĞİ AYDA 300 TL YE 1MBİT İNTERNET[ÇÖZÜLDÜ] TURKCELL SUPERBOX REZİLLİĞİ AYDA 300 TL YE 1MBİT İNTERNET[ÇÖZÜLDÜ] TURKCELL SUPERBOX REZİLLİĞİ AYDA 300 TL YE 1MBİT İNTERNET[ÇÖZÜLDÜ] TURKCELL SUPERBOX REZİLLİĞİ AYDA 300 TL YE 1MBİT İNTERNET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhatUraL35 -- 9 Mayıs 2019; 12:1:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: enemywalker

Manuel olarak frekans değiştirin ben öyle kullanıyorum.
    Bulunduğum konuma göre frekans değiştirip hızı arttırıyorum

Edit:https://github.com/0xAA/Huawei_Tool
    Bi bakayım hocam da bunun nasıl kullanılacağıyla alakalı bir döküman var mı ? Biraz cahilim bu konularda da.
  • SerhatUraL35 kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/turkcell-superbox-bant-secimi-yapma-sinirsizlarda-hiz-yukseltme-ihtimali--136532020 bu linkte anlatım var.
    Size attığım linkte son versiyon var konudakini indirmeyin
  • SerhatUraL35 kullanıcısına yanıt
    Cimere yaz. 1haftaya sorun çözülür

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.