19 Ekim 2023 tarihinde Turknet ile yaptığım görüşme sonucunda 16 Mbit ADSL olan hattım VDSL 35 Mbit olarak yükseltildi. Sistem üzerinden paketimin hala ADSL göründüğünü ancak VDSL sinyali verildiğini, paket bilgilerimin de güncellenmesi için 23 Ekim 2023 Tarihinde saat 08:46'da Turknet'e talepte bulundum. Paketim saat 09:30 da sistem üzerinden güncellendi ve internet bağlantım kesildi. Konuyla ilgili Türk Telekom ekiplerine arıza kaydı iletildiğini, durumun inceleneceği konusunda açtığım destek kaydı üzerinden bilgi verildi. Aynı destek kaydından eşimin home office olarak çalıştığını, bu durumun mağduriyet yarattığını da belirtmeme rağmen hiç bir işlem yapılmadı. 31/10/2023 tarihinde benden habersiz ve bilgim dışında bir nakil talebi açıldığına dair arandım. Konuyla ilgili bilgim olmadığını söyledim. Turknet yetkilisi durumu inceleyip birazdan hemen dönüş yapacaklarını belirtti ancak herhangi bir dönüş yapılmadı. Turknet'in yardım bölümüne girdiğimde bilgim haricinde bir de statik ip talebinin açıldığını gördüm ki kesinlikle böyle bir talebim de olmadı. İnternetim 8 gündür olmadığı için böyle bir talepte bulunmam da mümkün değil. Son olarak durumu açıklar bir şekilde iletişim talebinde bulundum ancak iletişim talebime de standart mesajlar gönderilerek kapatıldı. 8 gündür yaşadığımız maddi ve manevi zararı lütfen bir düşünün. Biraz empati kurun. Ne bir bilgilendirme yapılıyor. Ne de bir şeyler çözüme ulaşıyor.
MNG Kargo Rezilliği 25.03.2020
|
|
|
|
Clash Royale Hesap Satın Alınacaktır.
|
|
Meslek: Başkatip
NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi Kullananlar Kulübü Intel Core i7-10700K Processor | EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB | MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI | GSKILL 32GB(2x16GB) TRIDENT Z NEO DDR4 3600MHz CL16 | CORSAIR HX 1000W 80+ PLATINUM PSU |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 378
İkinci El Bölümü Mesajları: 169
Konularının görüntülenme sayısı: 11.879 (Bu ay: 76)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 218 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El