Merhabalar.Origin hesabımı oyunlara uzunca bir süre ara verecek olmamdan dolayı satmaktayım.Hesaptaki oyunları tek tek aldığınız zaman 450-500 arası tutacaktır.Fakat benim istediğim fiyat sadece satın aldığım ve hala taksitini ödediğim Battlefield 4 ve Battlefield 4 Premium'un fiyatından fazlası değildir.Yani hesabı 200'ye satmaktayım.Pazarlık pek düşünmüyorum çünkü 2 oyunun fiyatına 30'a yakın oyun veriyorum ve hepsi kaliteli oyunlar.Bu fiyata bu oyunları verebilecek başka birisi olabileceğini sanmıyorum çünkü ciddi anlamda zararı göze alarak satıyorum. Yeter ki oyunlar elimden gitsin diye. Gelen para ile de en azından taksitlerini bitireyim niyetindeyim. Herkese iyi alışverişler diler saygılarımı sunarım.
Paket özelliği :Battlefield 4 Premium üyeliği ile daha fazlasına sahip olun, daha fazlası olun. Beş genişleme paketinin tamamına iki hafta önce erişin, ve haftalık içerik ve 12 ek Battlepack ile aksiyonun tüm yıl sürmesini sağlayın. Server'lardaki önceliğiniz sayesinde savaşlara daha hızlı girin ve Premium etkinliklere dahil olun. Özel kamuflajlar, boyalar, amblemler, künyeler ve daha fazlası ile Battlefield 4 tecrübenizi kişiselleştirin.
Öne çıkan özellikler
Yeni multiplayer haritalar ve oyun içi içerikler sunan beş dijital genişleme paketi. Bütün genişleme paketlerine iki hafta erken erişim sayesinde rekabette bir adım önde olma şansı. Özel kamuflajlar, boyalar, amblemler, künyeler ve daha fazlası ile oyunu kişiselleştirme imkânları. Server sıralarında öncelik. Her hafta yeni içerik. 12 bonus Battlefield 4 Battleback.
3-) Battlefield 3 (Şu anki fiyatı 36 ama bir zamanlar humblebundle de 6 dolara satıldığı için 12 diyelim) 4-) Battlefield 3 Premium (Fiyatı 72 http://www.playstore.com/#!/oyun/bat...remium-service) 5-) Battlefield 2142 ( 10 euro yani 30 diyelim.https://www.origin.com/en-ie/store/s...uctID=85062100 6-) Battlefield 1942 ( Ücretsize düşmüş bunu hiç saymıyorum) 7-) Command And Conquer Ultimate Collection (Şu anki fiyatı 72 ama 50 ye almıştım 50 den sayıyorum. ) Command & Conquer The Ultimate Collection PC
Bu muhteşem koleksiyon paketi 17 farklı Command&Conquer oyununu içeriyor. Command & Conquer Command & Conquer The Covert Operations Command & Conquer Red Alert Command & Conquer Red Alert Counterstrike Command & Conquer Red Alert The Aftermath Command & Conquer Tiberian Sun Command & Conquer Tiberian Sun Firestorm Command & Conquer Red Alert 2 Command & Conquer Red Alert Yuris Revenge Command & Conquer Renegade Command & Conquer Generals Command & Conquer Generals Zero Hour Command & Conquer 3 Tiberium Wars Command & Conquer 3 Kanes Wrath Command & Conquer Red Alert 3 Command & Conquer Red Alert 3 Uprising Command & Conquer 4 Tiberian Twilight Ayrıca bir sonraki Command&Conquer oyunu için erken erişim imkanı sağlar
8-)Burnout Paradise Ultimate (Humblebundle dan toplu olarak 6 dolara alınan oyunlardan birisi) 9-)Mirrors Edge(Humblebundle dan toplu olarak 6 dolara alınan oyunlardan birisi 10-) Dead Space(Humblebundle dan toplu olarak 6 dolara alınan oyunlardan birisi ) 11-) Dead Space 3(Humblebundle dan toplu olarak 6 dolara alınan oyunlardan birisi ) 12-) Crysis 2(Humblebundle dan toplu olarak 6 dolara alınan oyunlardan birisi ) 13-) The sims 3 ve 2 adet dlc'si(Humblebundle dan toplu olarak 6 dolara alınan oyunlardan birisi ) 14-) Medal Of Honor(Humblebundle dan toplu olarak 6 dolara alınan oyunlardan birisi ) 15-) Populous(Humblebundle dan toplu olarak 6 dolara alınan oyunlardan birisi )
Ödeme yöntemleri : Ziraat Bankası , İş Bankası , Paypal , Enpara , Yapı Kredi bankası , HSBC , Finansbank , ininal kart