Şimdi Ara

2 origin hesabı 1 hesapta birleştirme ? bf3+bf4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

elimde 2 tane origin hesabı var. Birinde çok uzun zamandır oynadığım bf3 var kendime ait. Diğer hesabıda daha sonradan satın aldım , onda da bf4 var. Bf4 ü bf3 olan hesabıma aktarabilir miyim ? bunun bir yolu var mı ? yoksa ikisinide ayrı hesaplarda oynamaya devam mı edeceğim ?

Bf4 kodu alıp kendi hesabıma girmeyi denedim ancak bu kod kullanıyor hatası veriyor diğer hesapta olduğu için bunu nasıl düzeltebilirim ?

• Düzeltemezsin. Artık o iki oyun iki farklı hesapta sonsuza dek kayıtlı. Hesaplar arası oyun transferine izin verilmez çeşitli güvenlik sebeplerinden.

Eğer iki oyun da elinde disk halinde varsa, yani internetten satın alıp indirmediysen, cd-keyin yazılı olduğu kağıdın fotoğrafını çekip göndermeyi teklif edebilirsin Origin kullanıcı desteğine. Ama yine de izin verileceğini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10ccepi -- 1 Mart 2014; 15:16:19 >
  • mob411 kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey mümkün değil. Hesaptan silinen oyunu bile eski hesabına geri eklemeyen ve yeni hesap açtıran orijin bunu asla yapmaz.

Ben BF 3 sahibiyim bir ara oyun hesabım dan silindi ve geri almaya çalıştım bana sıfır dan hesap açtırdılar ve oyunu oraya eklediler. Hatta başka hesaplarımda vardı onlar bile olmadı. Sistemleri izin vermedi. Kurtarmaya çalışılan key başka hesaba tanımlı diyorlardı o sebeple olmaz dediler. Ama ilginç sıfır dan hesap açınca o key kurtarıldı.

Yalnız denk geldiğim yetkili arkadaş benden oyuna ait ne fatura ne oyunun kutu fotoğrafını istemedi. Sadece keyi vermem yetti. Kimin den fatura hatta orijinal kutuya ait keyin de gözükeceği fotoğraf istiyorlar.

Kısaca BF 3 tanımlı olduğu bir hesaptan başka hesaba transfer etmezler. Ancak benim başıma geldiği gibi oyun tamamen hesabından kalkarsa onu yapabilirler onda da sıfırdan hesap açman gerekebilir.
  • Malesef, öyle işi yapamazsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EA live chat'e danış bf4 ü diğer hesabına aktarsınlar. Yalnız her iki hesabın sana ait olduğunu onaylamalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MDV

EA live chat'e danış bf4 ü diğer hesabına aktarsınlar. Yalnız her iki hesabın sana ait olduğunu onaylamalısın

her iki hesabın bana ait olduğunu nasıl onaylayacağım ?

gizli soru kitapçık kodu fotoğrafı filan mı isteyecekler? ben sadece orijin hesabı satın aldım.Sanırım birleştirmem mümkün olmayacak diğer arkadaşlarında dediği gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mob411

quote:

Orijinalden alıntı: MDV

EA live chat'e danış bf4 ü diğer hesabına aktarsınlar. Yalnız her iki hesabın sana ait olduğunu onaylamalısın

her iki hesabın bana ait olduğunu nasıl onaylayacağım ?

gizli soru kitapçık kodu fotoğrafı filan mı isteyecekler? ben sadece orijin hesabı satın aldım.Sanırım birleştirmem mümkün olmayacak diğer arkadaşlarında dediği gibi.

İlk olarak hesabın gizli sorusunu soracaklar. Eğer unuttuysanız hesabın kayıtlı olduğu emailinize 4 rakamlı bir kod gönderecekler ve sizden emaile girip kodu onlara yazmanızı isteyecekler. Bizzat kendim yaptırdım bende Bad Company 2 ayrı hesaptaydı onu diğer hesabdan silip yenisine eklediler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arma 3 steam hesap
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Live chat de gıcık birine denk gelirsen işi yokuşa sürdükçe sürebilir , öyle bir şey olursa tekrar dene halledeceklerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GREAT EMPEROR -- 1 Mart 2014; 20:00:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni aldığım hesabın hotmail hesabının şifresi farklı, sadece origini aldım.Onunda gizli sorusunu vs. bilmiyorum. Ayrı hesaplarda bu şekilde oynamaya devam edeceğim galiba
  • Ben Battlefield Bad Company 2 oynuyordum onun için ea hesabı açmıştım(BadCompany2 yi steamden aldım). sonra aynı epostayla origin ID açtım ve he her şey karman çorman oldu. Battlefield 4 almıştım battleloga origin ID si ile girilmiyor email istiyor ben de email ile girdiğimde Battlefield 4 olmayan hesabım giriyor. Ne yapmalıyım.eposta değiştirmek varmı öyle yaparsam işe yarar mı? Origin ID ile giriş yapmam lazım eğer eposta istiyorsa her türlü deiğer hesap çıkıyor. Aynı epostalar olduğuna eminim şifremi unuttumda epostalı olanda origin ID side aynı epostaya gidiyor param boşa mı gitti oyuna tıkladığım anda battleloga yönlendiriyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.