buyuk ihtimalle evet. iso dosyasini torrent ile indirirsen dosyanin bozuk cikma sansini oldukca dusurursun.
Tamam, bir de torrenti deneyelim, ama yarına kaldı artık. yardımın için sağ ol
mac mi indiriyoosun torentten ? eger öyleyse iatkos s3 ü indiriceksin 10.6.3 olucak sürümü
pardus içinse sitesi veriyor zaten indirdigin gibi yaz
Yok ubuntu indiriyorum
ya arkadaşlar, bende niye olmuyor? Her türlü denedim ama yine hatalr veriyor. İSO dosyasının tekrar indirdim, MD5 değeri de uydu ama yine olmuyor
DVD'ye yazıyorsanız, bir de yazılıp-silinebilen DVD'ye yazdırıp kurmayı deneyin. Nitekim GNU/Linux'u ilk kullanmaya başladığım zamanlarda bende de benzer sorun vardır. Normal CD yerine CD-RW'ye yazdırınca hiç bir sorun çıkmıyordu.
CD-RW ne zamandır alıyim diyorum, hem daha pratik olur, olmadı sil tekrar yaz, yoksa kaç tane CD bozdum sırf bu yüzden
Son seçenek başka bir CD-ROM ile denemek.
Sürücü hatası olma ihtimali de var mı?
usb bellekten kur cd ile uğraşma UNetbootin ile oluştur 15 dk kurulur
Bu aralar biraz sıkışığım, gerçi o kadar pahalı da diil ama durum öyle ki ona vereceğim paraya şimdilik klyamıyorum. öğrencilik hayatı böyle bir şey işte
Selam arkadaşlar. Uzun çabalar sonunda ubuntuyu kura bildim. Bunun için PC donanımını değiştirmem gerekti. Her kese yardımları için teşekkerler
hangi donanımı değiştirdin?
quote:
Orijinalden alıntı: hakanlevent
pardus u dene bide
linux ta bence favori ubuntu sonra pardus
bri gnome bi kde tabanlı
hocam pardus ulusal işletim sistemimiz ama
windows tan linux a geçmek isteyenlere ilk önerim Ubuntu...
biraz uzmanlaşsınlar, sonra Pardus a geçsinler diyorum.
ilk adaptasyon açısından Ubuntu daha iyi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme