Şimdi Ara

[ Çözüldü ] uTorrent Ubuntu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, cevap gelir umuduyla yazıyorum; ubuntu 11.04 kullanmaktayım ve utorrent i indirdim. tar.gz dosyası şeklinde iniyor, haliyle derlemek gerekiyor. terminal i açıyorum tar.gz yi çıkartıyorum klasör içerisine giriyorum ancak ./configure kısmında hata alıyorum nasıl yükleyebileceğim konusunda yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

--0--

utorrent in henüz gelişme aşamasında olmasından dolayı torrent istemcisi kullanmaya başladım. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için önerim Deluge,Vuze,Transmission gibi programları kullanmaları. Ayrıca Wine altında uTorrent de kullanabilirsiniz hiç bir sıkıntısı olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gravis -- 30 Nisan 2011; 18:31:58 >

• utorrent alpha asamasinda linux icin. grafik arayuzu bile henuz yok galiba. ubuntu'da transmission, vuze gibi bir dunya torrent istemcisi daha var. onlari deneyebilirsin.
  • Transmission , MAC te de kullanıyorum Ubuntu da da.
  • transmissiondan malesef nefret ettim. biraz acele ile yazdım, öyle ki utorrentin sitesinde daha alpha olduğunu gördüm. Şimdilik bi kıyıda kalsın utorrent, başka bahara Vuze en azından tanıdık bi yüz şimdilik vuze kullanmaktayım
  • Deluge'da güzel bir alternatif.
  • Vuze'u da denedim ancak bağlantı sorunları yaşadım. Şimdilik Deluge kullanmaktayım. Konu dışında olacak ama sanırım codec sıkıntısı yaşıyorum. mkv, avi, mp4 gibi video formatlarındaki videolar takılıyor, bazen video oynatıcıları kilitleniyor, ne yapabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gravis -- 30 Nisan 2011; 18:29:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gravis

Vuze'u da denedim ancak bağlantı sorunları yaşadım. Şimdilik Deluge kullanmaktayım. Konu dışında olacak ama sanırım codec sıkıntısı yaşıyorum. mkv, avi, mp4 gibi video formatlarındaki videolar takılıyor, bazen video oynatıcıları kilitleniyor, ne yapabilirim ?

Ekran kartınızın sürücüsünün yüklü olduğundan emin olun. Ayrıca Compiz Fusion açıksa onu kapatabilirsiniz.

Diğer konuya gelince, Transmission'dan nefret etmenizin sebebi nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeni sayilabilecek nvidia ekran kartin varsa gpu hizlandirmasini kullanabilirsin. bu isi en iyi mplayer yapiyor. goruntu ayarlarindan video ciktisini dxva olarak degistirmen yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolf_263

quote:

Orijinalden alıntı: gravis

Vuze'u da denedim ancak bağlantı sorunları yaşadım. Şimdilik Deluge kullanmaktayım. Konu dışında olacak ama sanırım codec sıkıntısı yaşıyorum. mkv, avi, mp4 gibi video formatlarındaki videolar takılıyor, bazen video oynatıcıları kilitleniyor, ne yapabilirim ?

Ekran kartınızın sürücüsünün yüklü olduğundan emin olun. Ayrıca Compiz Fusion açıksa onu kapatabilirsiniz.

Diğer konuya gelince, Transmission'dan nefret etmenizin sebebi nedir?

+1

Benimde dikkatimi çekti, halbuki Transmission çok becerikli ve basit bir program..
  • Ekran kartımı yükledim, compiz fusion içinde gerekli ayarları denedim ancak kısıtlı içerik eklentisini indirince sorunum çözüldü.

Ya nefret etmek fazlasıyla kuvvetli bi itham oldu sanırım becerik konusunda hakkını yiyemem kesinlikle, fakat fazlasıyla basit buldum ve bu basitliği kullanışsızlık olarak yorumladım, şu an deluge kullanıyorum ve çok memnunum halimden hiç bir sorun yaşamıyorum. Mplayer ı kullanıyorum bende herkese öneririm.

Konu dışını genişletelim laf lafı açıyor aranızda Guitar pro 6 kullanan var mı ? ubuntu altında tux guitar da kullanıyorum ancak gp6 bambaşka. Wine ile çalıştığı söylenmiş umarım sorun çıkmaz sırf bunun yüzünden windows yüklemek istemiyorum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.