Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ]Zalman 11Plus Fan yönü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı topladığımdan bu zamana kadar (2 sene) 27° idi son zamanlarda 48° hiçbir şey çalışmamasına rağmen oyun, program vs.

Fanlar doğru yöne mi bakıyor ?

Not:
    Gereksiz salak salak technopat sosyale böyle konu acarsan dönüp dolasicagin yer miss donanimhaber forum
    olur. yanlislikla nokta koysan ceza en fazla 1mb lik resim kurali.. onuda yüklemiyo bile. insanlari güzel ama yönetimi kendini begenmis kibirli insan sürüsü. igrenc les insanlar 1 saatte tüm cevaplarini alabilecekken tam 3 gün uzatiyo ib*eler neden cünkü 1 gün ceza yiyosun her mesajdan sonra :)

DH FORUMDAN SASMAK PISMANLIKTIR

Böylede bi sitem edesim geldi. cünkü görücekler ayni konu basligiyla actim onlarda kural var aynisi olmuycak baska yerde (uzun hikaye)

simdiden tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoHuman -- 8 Eylül 2016; 1:24:32 >

• bütün fanları dışarıya doğru hava verecek şekilde ayarlamışsın, içeriye hava almıyor gibi gözüküyor. en öndeki fanı kasanın içine doğru üfleyecek olarak ayarlaman lazım.
  • EquilibriumMojo E kullanıcısına yanıt
    öyleymis zaten öndeki iceri cekiyomus demin temizlerken toz birikintisinin bulundugu yerden anladim
  • Sorun çözüldü:

Fotoğrafa göre CPU FAN' i sol yerine sağda olmalı.

Ayriyeten kasanın önündeki fan disa üflemek yerine ice doğru üflemeli.

Bu sadece Zalman 11Plus icin değil genel olarak tüm kasalar icin geçerli, mantık bu kısaca.
  • Bende de 1 arkadan hava atan ve 1 hyperli cpu fanı var, uzun zaman geçti tüm kasayı söktüm temizledim sonra tekrar fanları taktım ve ses olmaya başladı hani vuuuvv olur ya ondan işte,ekran kartı zaten çok eski hd 6670 onunda fanı var tabii ama kasanın yan kapağı açık hava girsin diye, bir tane daha almayı düşünüyorum ön taraftan hava girsin diye,almalı mıyım bilemiyorum ses artar diye korkuyorum, gece normalde kasanın çalıştığını anlamazdınız ama temizlikten sonra anlıyorsunuz :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadyMM

Bende de 1 arkadan hava atan ve 1 hyperli cpu fanı var, uzun zaman geçti tüm kasayı söktüm temizledim sonra tekrar fanları taktım ve ses olmaya başladı hani vuuuvv olur ya ondan işte,ekran kartı zaten çok eski hd 6670 onunda fanı var tabii ama kasanın yan kapağı açık hava girsin diye, bir tane daha almayı düşünüyorum ön taraftan hava girsin diye,almalı mıyım bilemiyorum ses artar diye korkuyorum, gece normalde kasanın çalıştığını anlamazdınız ama temizlikten sonra anlıyorsunuz :(

Hocam kaliteli bir fan alır isen ses fazla olmaz ,mesela bende şuan kasada 7 tane fan var ses aşırı yok sadece cpu fanından geliyor oda stock fan diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AnNka-tr kullanıcısına yanıt
    Sizdeki nedir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende hepsi karışık markalar hocam 2 tane ximatek ,2 tane cooler master falan ama sadece stock işlemci fanı rahatsız ediyor.Onuda cooler master hyper 212 evo ile değiştireceğim

• Arkadaşlar bende de yönler şu şekilde. Yanlış bir durum yok değil mi ? [ÇÖZÜLDÜ]Zalman 11Plus Fan yönü
  • 15mehmet15 kullanıcısına yanıt
    Hayır yanlış bir durum yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.