Şimdi Ara

Çözülemeyen direk ve kablo sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 27 ağustos'ta evimin önündeki İnternetimin bağlı olduğu direğe tır çarptı, çok şükür yaralı falan yok ama direk kırıldı, tüm mahallenin İnternet kablolar koptu falan. O günden beri İnternet yok ve o günden beri Türk Telekom müşteri hizmetlerini arıyoruz mahallecek, cimer, btk ve tüketici haklarına şikayette ettim ama asla gelip müdahale etmiyorlar. 21 gün oldu hala bekliyoruz hiçbir gelişme yok. Tek yaptıkları bir onarım tarihi verip o gğn gelince başka bir güne tarih vermek. Bunları daha üst nereye şikayet edebilirim fikri olan var mı?

• tuketici.btk.gov.tr adresine kayıt açmanızı tavsiye ederim.

Bir de eğer uzak değilse bağlı olduğunuz müdürlükten de bilgi alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 19 Eylül 2022; 17:6:1 >
  • twitter'dan TTdestek ve ümitÖnal hesaplarını etiketleyip yaz, onlar seninle mesaj üzerinden iletişime geçip telefonunu alıp ararlar

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    btk ya kayıt açtım.
  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    yapmıştım zaten dediğin gibi oldun ama hala çare yok
  • gokberkzz kullanıcısına yanıt

Gelecek olan yanıta göre hareket edebilirsiniz.

• Antalya'dayım, müstakil ev. Yakın yerde benden başka oturan yok, ortalık toz, duman, gürültü, her yanım inşaat.

Geçenlerde iş makinesi iki tahta direk arasındaki kabloyu kopardı, onarım talebinde bulunduk, iki gün sonra gelip kabloyu değiştirdiler.

İki gün sonra yine kopardılar kabloyu, 12 eylülden beri İnternetim yok.

Nasıl olacak bilmiyorum. İş makinası kullananlar sağolsun, yeni kablo çekilse yine koparacaklar. Türktelekom kablosuna sahip de çıkmıyor, "kim kopardı kablomu?" demiyor.

Yol güzergahları falan değişti. Eski direkler milletin arasında kalıyor artık, yeni direklerin dikilmesi gerekiyormuş.

Uzun sürecek galiba, bekliyoruz.

Cep telefonuna kota yükleyin dedim, olmaz dediler.

Tek yapabildiğimiz şey şikayet kaydı oluşturmak, o da bir şeye fayda etmiyor tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.