Şimdi Ara

Çözülemeyen Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sınav surecinde soru Bankası, deneme, herhangi bir PDF vs. Her dersten yapamadığımız sorular çıkabiliyor.

Ben programımi hafta sonu yapıp hafta içine dağıtıyorum. Haliyle sistematik bir program oluyor...

Yapılamayan sorular, sozellerde anlık 2-3dk bakıp çözüme ulaşmak normal. Ancak sayisallarda uğraşmak belki de saatler vermek dahi gerekebiliyor.

Mesela sayisalda bir soruyla ugrasmayip geciktirince yeni soru çözümünde "ulan bu geçen kiyle benzer..." Diyebiliyosun.

Demem o ki; Ugrasilmasi gereken ders soruları (mat, geo gibi) ve sabit programınız varsa nasıl yol izliyorsunuz?

Yapılamayan soruları biriktirip 2 günde bir yarım gunume salt bunlara ayırıp devam etmeyi düşündüm. Çünkü o soruları cozmeyince deneme, soru bankasin ya da herhangi bir kaynak çözerken gereksiz yapamama durumları olabiliyor.

Pratikte tecrübesi olan ve zamanı iyi kullanan arkadaşlar fikrini belirtirse sevinirim.

Teşekkürler...

• up

• Faydalı konu
  • Geoda direkt çözüme bakmıyorum sonraki gün veya aynı gün içinde tekrar çözmeye çalışıyorum
  • up
  • alperaslan00 A kullanıcısına yanıt

Aga anla artık kimse bir şey yapmıyor

• Sakin ol reis, sakin
    En fazla yazmazsın
  • Ben genelde çözene kadar bırakmazdım cevap anahtarı falan bakmazdım hatta apotemi türev trigoda hala çözemediğim sorular var bir ikişer tane

O kadar zaman harcayıp çözersem de zaten unutmaya imkan olmuyor tekrar etmiyordum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.