Şimdi Ara

ÇÖZÜM 3D TYT MATEMATİK SORU BANKASI İNDİRİM TALEBİNDE BULUNAN ARKADAŞLARA İYİ HABERLERİM VAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
4
Favori
4.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben söylemiştim :D saolun hocam alacağım cok teşekkürler arkadaşlarımada önerdim onlar da aliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam matematik bölüm denemeniz de var mı veya çıkacak mı

• Kitapla ilgili aklında soru olanlar için yazıyım kitapta 13 konu bitirdim ilk 3 soru kolay son 3 soru zor diğerleri orta düzeyde orta düzey soruların kalitesi muazzam zor sorular sizi düşünmeye zorluyor ve her konunun içindeki soruların bazıları problem şeklinde sorulmuş problem çözmenizi ve düşünmenizi hızlandırır ama benim en sevdiğim bölümü ise bire bir ösym testleri sorular tam sorulan sorular gibi aşırı güzel yazılmış bence kafanızda soru işareti varsa indirimdeyken alın pişman olmazsınız derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgür BALCI

quote:

Orijinalden alıntı: Coldcoff

Bu sabah kırtasiyeden 40 TL'ye aldım, 45 TL'den indirdi bide... Milleti kandırmak ne kolay şey olmuş ya

gerçekten bende sinirlendim ayıp etmişler

Ardışık sayılara kadar olan 5 testi bitirdim gerçekten piyasada böylesini görmedim, bazı soruları yapamayıp sitenizdeki cevaplara baktıktan sonra yüzümde bir gülümseme oluşuyor paha biçilemez :) Gereksiz soru tiplerinden uzak, en kolay işlemi bile problem diline çevirmeyi başaran bir kitap olmuş. 2.oturum kitabını da almayı düşünüyorum başarılarınızın devamını dilerim :)

• Coldcoff kullanıcısına yanıt
    Esnaflar öyle. Bir romani 30 tlye verecekti internetten kargo dahil 22 ye aldim kirtasiyeden kitapcidan kitap alınmaz. Liste fiyatı denen şeyden veriyor uyaniklar.

• Var olan %30 indirimin artmasını bekleyemedim ve az önce sipariş ettim. Örnek sorular mükemmel görünüyor, kitabın devamının da aynı kalitede olacağından şüphem yok. Elinize sağlık, şimdiden teşekkürler hocam.
  • Hocam eğer kitapseç değil de işlerle falan anlaşmış olsanız satışlarınız en az bir buçuk kat artardı. Yani ben almak isterim ama bu kitapseç çok kötü bir site.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Lesser Faith

Hocam eğer kitapseç değil de işlerle falan anlaşmış olsanız satışlarınız en az bir buçuk kat artardı. Yani ben almak isterim ama bu kitapseç çok kötü bir site.

garantör benim yollamadıklarıda bana ulaşınn ben hallederim
  • özgür BALCI kullanıcısına yanıt
    Hocam indirimli fiyatıyla diğer sitelerdeki normal fiyat aynı görünüyor
    Hocam merhaba galiba Ankara'da bir meslek lisesinde öğretmendiniz değil mi öyle hatırlıyorum isimden

• quote:

Orijinalden alıntı: helixSNAA

Hocam indirimli fiyatıyla diğer sitelerdeki normal fiyat aynı görünüyor

daha yapmadılar da onndan sanırım yetiştiremediler yarın olur sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olicityy

Hocam merhaba galiba Ankara'da bir meslek lisesinde öğretmendiniz değil mi öyle hatırlıyorum isimden

hayır ama ankara da olduğum doğru
  • endemik ygs var elimde.Sizce bu kitabı onun yerine alayım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßoNjoVé

endemik ygs var elimde.Sizce bu kitabı onun yerine alayım mı?

endemik ygs kitabını daha önce innceleme sansım olmadı ama inceleyen biri cevaplayabilir bence osym nin yeni sorularınnı barındırıyorsa kullanmaya devam et paran cebinde kalsın
  • Hocam problem fasikulu ne zamana cikar ? Birde sadece mat denemesi cikarsaniz harika olur

• yetiştirmeye calışıyorum tarih veremiyorum :( sadece mat denemesi bu sene yetişmez gibi ama aklımızda
  • Hocam büyük faninizim 3d yazan her yere yaziyorum su brans denemesini bu seneye cikartsaniz cok dua alirsiniz

Hocam ortalama her konudan kaç test var kitapta?
  • Kitapseç indirimi uygulamış 27.30 tl
  • Kitapseç gördüğüm en sorumsuz site. Alışveriş yapmanızı tavsiye etmem 1 ayda yolluyorlar siparişi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.