Şimdi Ara

ÇÖZÜM 3D TYT MATEMATİK SORU BANKASI İNDİRİM TALEBİNDE BULUNAN ARKADAŞLARA İYİ HABERLERİM VAR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
4
Favori
4.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam tarsus Türkiyenkn en büyük ilçeleri arasinda.Muta bile gonderip buraya göndermemeniz garip olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thmyrk

Mehmet Bolat hocamdı.Matematiği incelerken geometriyi de onun yazdığını gördüm.Mezunum defterini hala kullanırım.Hocam sadece karekök çözmeyi düşünüyordum tyt için ama kitabınızıda çözmeye karar verdim vaktim çok zaten farklı soru şekilleride var.

mehmet hocam saygı duydugum bir hocamdır bende çözmeni tavsiye ederim çok şeyler kazanırsın
  • 3D nedir bilen açıklarsa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: RuthLess Vonem

Hocam tarsus Türkiyenkn en büyük ilçeleri arasinda.Muta bile gonderip buraya göndermemeniz garip olmuş.

varmış :)PARK OZEL EGITIM KIRTASIYE TUR SEY TIC LTD STI

ADRES: YENI ÖMERLI MAH.4114 SOK.DOKUCU APT ALTI.NO:2

İLÇE: TARSUS

İL: İÇEL

TEL: 0324 613 43 76

BABA KIRTASIYE

ADRES: SEHIT MUSTAFA MAH. ISMETPASA BLV. BALTALI IS HANI 10/B

TEL: 0324 624 68 53
  • özgür BALCI kullanıcısına yanıt
    Daha bugün ordaydim yok dediler.Baba kırtasiyeye bakarım yarin sağolun hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuthLess Vonem -- 6 Aralık 2017; 19:54:47 >
  • 3duzey

Basit-orta-zor

• RuthLess Vonem R kullanıcısına yanıt
    Saol

• Dün saat 13:00'da verdiğim kitabın siparişi hala kargoya verilmemiş. Yarın verilir umarım.
  • ne alak 3 4 güne geliyor hep gaywet iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgür BALCI

quote:

Orijinalden alıntı: RuthLess Vonem

varmış :)PARK OZEL EGITIM KIRTASIYE TUR SEY TIC LTD STI

ADRES: YENI ÖMERLI MAH.4114 SOK.DOKUCU APT ALTI.NO:2

TEL: 0324 613 43 76

BABA KIRTASIYE

ADRES: SEHIT MUSTAFA MAH. ISMETPASA BLV. BALTALI IS HANI 10/B

TEL: 0324 624 68 53

Hocam geometriyi keşke 2 kitap yapmasaydiniz. Ygs-lys tarzinda olsaydi.

• hocam 2.oturum kitabını inceleme fırsatı bulduysanız bir öğretmen olarak ne söylersiniz? hazır indirimdeyken 2sini birden alayım diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-21B0EEEB6 -- 6 Aralık 2017; 21:34:26 >
  • iyi kitaptır alabilirsin
  • Merhaba arkadaşlar, bu sene DGS hazırlanıyorum aklımda tyt de girmek var. Antrenmanlarla mat 1 i bitirdim. Şuan antrenmanlarla mat 2 ye başladım. Sizce bu kitabı da alıp beraber devam ettirmeli miyim ? Hocalara geldik kanalını bildiğim için kitabı merak ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tyt yeni kitapları hakkında pek bilgim yok ama nerdeyse hepsi sadece ismi değişmiş içeriği aynı oluyor, bu kitabın içeriği güncellenmiş içerik mi yoksa sadece kapağa ygs yerine yks mi yazılmış bilgi verirseniz sevinirim.

• Pazartesi saat 22.45 civarında sipariş vermiştim ve hemen ertesi gün ürünün kargoya verildiğiyle ilgili mesaj geldi. Bugün de bir yanlışlık olduğu ve kitabın yarın kargoya verileceği ile ilgili 2. bir mesaj aldım. Baltalamak gibi bir niyetim yok ancak siteden memnun kalmadım. Elime ulaştığında editlerim tekrar.

• 0ENOMAUS kullanıcısına yanıt
    bu kitap mantıksal akıl yürütme becerilerini geliştirmek için yazıldı. dolayısıyla kapak değişti ama zaten ygs ikende amacı buydu yeni sınav sistemine tam uyumludur
  • quote:

Orijinalden alıntı: arceon

Pazartesi saat 22.45 civarında sipariş vermiştim ve hemen ertesi gün ürünün kargoya verildiğiyle ilgili mesaj geldi. Bugün de bir yanlışlık olduğu ve kitabın yarın kargoya verileceği ile ilgili 2. bir mesaj aldım. Baltalamak gibi bir niyetim yok ancak siteden memnun kalmadım. Elime ulaştığında editlerim tekrar.

sıkıntılı bir durumla karşılaştığın an haberim olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straight Edge Messiah

Dün saat 13:00'da verdiğim kitabın siparişi hala kargoya verilmemiş. Yarın verilir umarım.

Hala kargoya verilmedi...
  • Hocam matematik 2. Oturum kitabının çözümleri (1-2) konu hariç yok. Yüklenecek mi bilginiz var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AdiGe.. kullanıcısına yanıt
    evet yüklenecek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.