Şimdi Ara

Çözüm bulamıyorum abilerim lütfen yardım edin 😭(FORD FOCUS) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benzin pompası hacı abi. 2004 focus sahibiyim. Benzini çok koy yarım depoyu aşsin. bi muddet de benzinle devirli git.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doblocu_

quote:

Orijinalden alıntı: SevilenAdam

Rölanti bozuk olunca insanın da sinirleri bozuluyor

Öyle hocam. Benim arabada birde kısır döngüye giriyor araba işin içinden çıkamıyorsun 500 devirden bizim motorlar toplamadan stop ettiği için (birde aküden nasıl bir akım çekiyorsa) 2. Stopta çalıştırıp 50-60 km gazlamazsan genelde akü de 3. Stobu kaldıracak enerji kalmıyor. Hadi 2. Stopta kurtardın yola çıkardın arabayı bu seferde akü voltajı 12 Voltun altına indimi yine devir saati oynamaya başlıyor

Bu arada akü voltajını da bi ölçtürün. Marea'larda o bile sebep oluyor. Fordta etkisi varmıdır bilmiyorum

Bi aralar benim Ladada da akü voltajı 12lerdeydi, hatta bu yüzden far, fan veya kalorifer açılınca hararet ibresi tavan yapıyordu. Şarj dinamosu gövdesinden kaportaya eksi şase çekince direk 14.0 v oldu, hararet ibresi o günden sonra daha hiç şaşmadı.

• Benzin deponuzu yariya kadar doldurup icine enjektor temizleyici katki koyun.sonra hala problem yapiyorsa ona gore teshis yapılsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SevilenAdam kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu sen gaza basmadan mı yapıyor? Bizde de aynı araç var bizimki de boştayken 0 devir değil de 1000 -900 arası yapıyor bu normal mi acaba?

• Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Kamera ile çektiğim hakkında konuşuyorsak , evet gaza basmadan yapıyor. Lpg’ye geçince düzeliyor. Bizim araç da 1000 devir de çalışıyor fakat asıl 700-725 arasında olmalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZETEC SE kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu önceden okudum. Benim aracım da LPG sistemi çok yeni. Taktıralı 10.000 km oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: SevilenAdam

Bazen arabayı çalıştırmak için marş yaptığım da arkadan ciyaklama sesine benzer “vıjık” gibi ses geliyor fakat çok nadir yapıyor.

Benzin otomatiğinin sesi olabilir. Depoda benzin az ise ses gelme olabilir.

• Benzin filtresini değiştirip BP'den benzin alıp öyle dene birsz iyileşme olursa Carbon Clean benzin katkısı koy biraz yol yap devirli kullan enjektörler kirli tıkalı olabilir.

Birde zayıf bir ihtimalde olsa benzin pompası bozulmaya yskın böyle sorun yapabiliyor

• CLİO SYMBOL kullanıcısına yanıt
    Benzin filtresi de dahil bütün filtreler değişti. Ek olarak boğaz kelebeği de temizlendi ama 2 gün düzgün çalıştı ve sonradan aynı durumu gösterdi.

• benim araç da sabah soğukken benzinde silkeliyor. lpgye geçince sorun kalmıyor. 2 yıldır çözemedim :)
  • Sorun bu ise araç hava alıyor manifold boğaz kelebeği yerlere iyice bakılsınki hava alân yer çözülsün.

Ek olarak bende boğaz kelebeği temizliği yapınca ilk bir kaç gün böyle yapar sonra düzelir.

• echomaniac E kullanıcısına yanıt
    Debriyaja basınca gaz verme olayı boğaz kelebeği ile alakalı mı ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.