Şimdi Ara

[Çözüm] Tp-link Modem Arayüzüne Erişim Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
4
Favori
9.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

güncelleme malesef olmuyor. hata diyo o sayfaya girdiğimde...............
  • Kimsenin işine yaramadıysa eğer konu silinsin, boş yere insanların vaktini almasın bu konu. Bende işe yarayıp başka kimsede işe yaramaması çok ilginç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tr_ugur_Tr

Kimsenin işine yaramadıysa eğer konu silinsin, boş yere insanların vaktini almasın bu konu. Bende işe yarayıp başka kimsede işe yaramaması çok ilginç...

Çevrende aynı veya tp link marka modemi başka ISS ile kullanan varsa değiştirerek deneyebilirsin
    Bakalım bölge vey ISS nin etkisi nedir buna

Mesela sen modemi farklı bir ISS kullanan bir arkadaşına 2 - 3 günlüğüne verip, sonra arayüze girmeye calısırsın

Ben anadolu yakasındayım
    8961 modem + DSMART net kullanıyorum
    Tp link sahipleri birbirilerine yakın olna varsa deneyebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

quote:

Kimsenin işine yaramadıysa eğer konu silinsin, boş yere insanların vaktini almasın bu konu. Bende işe yarayıp başka kimsede işe yaramaması çok ilginç...

Çevrende aynı veya tp link marka modemi başka ISS ile kullanan varsa değiştirerek deneyebilirsin
    Bakalım bölge vey ISS nin etkisi nedir buna

Mesela sen modemi farklı bir ISS kullanan bir arkadaşına 2 - 3 günlüğüne verip, sonra arayüze girmeye calısırsın

Ben anadolu yakasındayım
    8961 modem + DSMART net kullanıyorum
    Tp link sahipleri birbirilerine yakın olna varsa deneyebilirler.

Modemi almama gerek bile yok Teamviewer ile bile halledilebilecek birşey bu. Tekrar ve Tekrar söylüyorum eğer birebir yardım isteyen biri olursa Teamviewr aracılığıylada çözebiliriz.

• quote:

Modemi almama gerek bile yok Teamviewer ile bile halledilebilecek bir şey bu.
    Tekrar ve Tekrar söylüyorum eğer birebir yardım isteyen biri olursa Teamviewr aracılığıyla da çözebiliriz.

Unuttuğun bir şey var
    Modemi resetlediğin zaman ilk 30 dk bazen 1 saat zaten bağlanıyor
    Sonraki zaman dilimlerinde veya günlerde bağlanmıyor
    Eğer ki "modemi resetlemeden bu komutları yaparsan bağlanır" diyorsan benim modemde deneyebiliriz
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    Baya uzun zamandır girmiyordum siteye, olur kardeşim sıkıntı değil bu hafta sınavlarıma çalışacağım ama önümüzdeki hafta her hangi bir akşam yapabiliriz hiç sorun değil. :)
  • Şöyle yapalım
    senin modemin romunu ve ayarlarını bir yerde yayınla Deneyelim
    Sadece wireless şifresini değiştirir deneriz, Ne dersin?

Ya da benim romu sen al bak bakalım arada fark görecek misin?

Modemin IP sini degistirsek ise yarar mı?

Uygun zamanda bunu da deneyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 2 Ocak 2015; 18:56:07 >
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    Müsait bir zamanda ben genelde akşamları müsait oluyorum, anlık iletişim kurabileceğimiz bir servis aracılığıyla görüşelim şu sıkıntıyı giderelim :)
  • uğur kardeş aynı modemden bende sıkıntılıyım verdiğin sıralamaya göre uyguladım şimdi 1saat geçsin bakalım nasıl olacak olursada olmassada canın sağolsun çok teşekkürler sonuç bana bir asus 300 mbt lik yeni modem masrafı olacak
  • Bu yontemden sonra son 3 saatir modeme erisebiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öğlen 14 te en son baktığım da erişim vardı işe gittim geldim şimdi yine erişim yok tp-linke yol göründü yeni adres asus modem olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekotechno1 -- 5 Ocak 2015; 23:56:15 >
  • modeme telnet ile bu işlemi yaparken ALC açıkmı kapalımı bunu bir kontrol ederseniz sevinirim,sorun büyük ihtimal sizinde bahsettiğiniz gibi ALC modu açıkken modemin paranoyaklaşıp bütün ulaşım portlarını kapatmasından oluşuyor,tahminimce internetten yada lokal ağdaki bir bilgisayardan bu portlara gelen pingten dolayı modem saldırı olduğunu zannedip aşırı koruma moduna geçiyor ve LAN kullanıcılarına da bu portu kapatıyor,telnet ftp yada http üzerinden modeme ulaşmak mümkün olmuyor,ancak modemi açıp kapadıktan sonra tekrar bağlanılabiliyor,denemenizi istediğim şey ALC modu kapatıp verdiğiniz telnet komutlarını modeme girip denemeniz yönünde olacak,eğer dns hacklenmesi yaşanmazsa belki bu şekilde çözülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolme -- 8 Ocak 2015; 1:43:48 >
  • tolme kullanıcısına yanıt
    ALC modunu tam bilmiyorum kardeşim ama birebir bir arkadaşın bilgisayarında yaptım kendime uyguladığım işlemi yine bağlantıda sıkıntı oluyor. Benimse hala modeme erişmemde sorun yok, nedendir bilinmez sorun başka bişey olabilir sanırım.
  • Pek ilgisi yok bu olayla, açık eski bir açık zaten yeni firmwarelerde bir açık yok ama kafasına göre yine arayüze erişim gidiyor resetlemeden düzelmiyor, w8970 dede w8980 dede yaşamıştım bu sorunları.
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Benim konuda belirttiğim açık 2014 yılında public edildi, eğer sizin daha önce tespit ettiğiniz bir açıksa bişey diyemiyorum ama mevcut açıklarla bunun arasında biraz fark var gibi...
  • Arayüze girememe sorunu bende yaşıyorum , bunu denedim sonucu yazarım.4 Saat sonra yine aynısı oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qdry -- 20 Ocak 2015; 21:24:55 >
  • Sorun aynen devam ediyor , düzelmedi benim aynısını yaptım konudaki.
  • bendede internet kullanımı sırasında duraksamalar oluyordu. 1 komşuya şifreyi söylemiştim acaba şifre ortalık malımı oldu diye arayüze girmeye çalışırken giremedim ve bu olaydan haberim oldu. modemi resetleyince arayüze girebildim. kalıcı çözüm bulunursa iyi olur yoksa bir dahaki modem markam farklı olur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.