Şimdi Ara

çözümleme işi, cep harçlığı fırsatı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
4.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yolculuklarım olmasaydı bu sefer tamamdı ama ah işte... Kolay gelsin.. Ben şimdiye bitmiştir diye düşünüyordum ama.
  • Sait abi diyeceğim, gerçekten iyi bir insan. Herhangi bir konuda bir soru işaretiniz olmasın. Paraya ihtiyacım olduğu için çözümlemelerin parasını kendine para kalmamasına rağmen yolladı. Ben her konuda kefilim kendisine arkadaşlar.
  • Yapabileceğime inansam denemek isterdim. Günün ortalama 10-12 saatini bilgisayar başında boş olarak geçiren, olabildiğince hatasız yazmaya özen gösteren ve çoğu zaman klavyeye hakim lise öğrencisiyim.
    Demo mahiyetinde 5-10 dakikalık kayıt varsa aslında fena olmaz.
  • Seslerin olduğu dosyayı pm ile alabilir miyim. Haftasonu boşum bi denemek istiyorum.
  • Ses dosyasını ben de istiyorum bi denemek istiyorum.
  • arkadaşlar şöyle yapalım ben kalan 2 görüşmenin de linkini koyuyorum buraya...

kalan 2 görüşme için tıklayın

denemek isteyen buyursun denesin... en azından dinlesin... 4-5cümle hariç anlıyorsa tamamını ben yaparım desin..
    ------------------------------------------

2 görüşmenin toplamı 50 civarı tutacak, tahminimce az tutarsa 50ye tamamlarız fazla tutarsa da hakkını veririz...

isteyen olursa 2 görüşmeden 1ini de verebilirim ama pazar akşam bana teslim etmesini isterim tek görüşme alan olursa...
    gençler görüşmesi 20lira
    cahit görüşmesi 30lira diyelim hakkını hukukunu işler bitince tamamlarım gerekiyorsa...

========================
    PM atan arkadaşlar var, onlar da görüşmelere baksınlar dinlesinler yapabilirler mi?

İmla, noktalama soran var; konuşma hataları olduğu gibi kalıyor; adam kahve ye "gayfe" dediyse öyle yazıyorsunuz ama gerektiği yerde virgülünü noktasını da koyuyorsunuz. Konuşma dilini yazıya geçiyoruz mümkün olduğunca az deforme ederek yani...

Örnek vereyim Jumanji arkadaşımızın yaptığı çalışmalardan kısa bir tanesini;

ses kaydı ve çözümlemesi linktedir....

örnek ses + çözümleme için tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_greywolf -- 16 Mart 2012; 11:55:52 >

• talip yok mu, örnekler sarmadı herhalde
  • Şimdi gördüm mesajı, ses kaydını da indirdim. Aslında yapabilirim ama kelimeleri telaffuzu gibi değilde imla kılavuzu doğrultusunda yazmak daha kolay.
    Nokta, virgül gibi detaylarda sıkıntım var aslında. Hızlı yazarken genelde problem oluyor.
    Peki bi' ses dosyası verilse ve yapılması istense ne kadar müddet/süre tanınıyor ? Hafta sonları hariç yapabilirim galiba ama Pazar teslim istiyormuşsunuz. MAOL'de okuduğum için hafta sonları tüm gün okul var. Dolayısıyla hafta içi boştayım.

Edit : Ekleme, düzenleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 17 Mart 2012; 1:06:36 >
  • mesajı sabah yazdığım için pazar teslim dedim... tek görüşme için ptesi akşam diyelim yani 2,5 gün vakit verebilirim tek tek alanlar için...
    2sini isteyen olursa kısası için 2,5gün uzunu için 3,5 gün verebilirim...

önüzümdeki cumaya bitmesi lazım kısaca hepsinin...
  • Ben talibim...sürekli çalışabiliriz sorun yok..yani şu kadar yaparım boş veririm yok devamlı iş gönderin devamlı yapayım...gece gündüz müsait çalışma ortamım var..zaten benzer iş yapıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirhansel

Ben talibim...sürekli çalışabiliriz sorun yok..yani şu kadar yaparım boş veririm yok devamlı iş gönderin devamlı yapayım...gece gündüz müsait çalışma ortamım var..zaten benzer iş yapıyorum...

3 yıl önceki konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayfa başı 1.5 tl mi :D saatine 150 tl istiyorlar ve 1 saatten 1 sayfa yada 2 sayfa yazarsn en fazla :D
  • "Ses çözümleme" ya da diğer adıyla "deşifre" işleriniz içinhttp://www.desifreisleri.com/ u ziyaret edebilirsiniz.

Ses Çözümleme
    Deşifre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtbsn -- 11 Nisan 2018; 9:36:24 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.