Şimdi Ara

çözümleme işi, cep harçlığı fırsatı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
4.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En son 2012 de güncellemişiz arkadaşlar, aradan
    3yıl geçmiş
    ilan geçersizdi
    r

Merhaba arkadaşlar, bu konuyu daha önce 2 kere açtım foruma... İlki bir arkadaşa yardım içindi kincisi kendi çalışmamın ilk kısmı içindi… Şimdi kendi çalışmamın ikinci kısmını da tamamlamış bulunuyorum ve ufak bir ücret karşılığında (harçlık diyelim buna) yardım edecek arkadaşlar arıyorum… Bu arada çalışma dediğim benim sosyoloji yüksek lisans tezim :)

İlk olarak Türkçesi iyi olan arkadaşlarla çalışmak istiyorum. Lise ya da üniversite öğrencileriyle birlikte çalıştığımda daha verimli olduğunu gördüm.

Yapacağınız işe çözümleme deniliyor, dinliyorsunuz ses kaydını ve duyduğunuzu aynen yazıya geçiyorsunuz. Konuşanın yanlış telaffuzuna falan dokunmuyorsunuz. Bu kadar, işin temeli bu.

Biraz detayına inelim şimdi;
    Yazılar 12 punto, times new roman olarak, iki yana yaslı biçimlendirilecek
    Paragraf ayarlarında satır aralığı “tek” önce-sonra “nokta” aralıkları 0 olarak ayarlanacak
    Soruları soranın dedikleri koyu olarak vurgulanacak.
    Soruları Soran M: olarak söz başında belirtilecek
    Görüşülen kişi de G: olarak söz başlarında belirtilecek

Uyarı; arkadaşlar eğer klavyede hızlı değilseniz gerçekten bunaltıcı bir iş bu. Yarıda bırakacak arkadaşların hiç niyetlenmemesini istiyorum. Sabırlı, klavyede hızlı, boş vakti olan öğrenci arkadaşlarla buradan konuşalım.

Peki, ne kadar para (harçlık) vereceğim;
    Arkadaşlar sayfa başı 1,5 lira düşünüyorum, eğer toplam sayfa sayısı 10u geçerse 16.sayfa sonrasını 2 liradan hesaplayacağım. Çok uzun olan 2 tane görüşme var elimde 2 saatlik onlar muhtemelen 30 sayfayı da geçecek, onları yapmaya niyetlenen olursa 21.sayfadan sonrasını 2,5 liradan hesap ederiz.

Paraları İstanbul’da olan arkadaşlara elden verebilirim, hem bir çay içmiş oluruz ya da diğer tercihim iş bankası ya da garanti bankası hesabına havale yapmak olacaktır. Eğer bunlar yoksa başka bankalara EFT geçerim ya da uzun görüşmelerden birini yapan arkadaş olursa ona PTT gönderisi olarak da geçebilirim TC kimlik numarası ile gider çeker parasını PTT’den…

Durum budur, sorularınızı buradan bana da sorabileceğiniz gibi

Hakkımda şu üyelerden de bilgiler alabilirsiniz…

ogzgunner23, NidderuN, wepaslan

Bu arkadaşlar önceki çalışmalarda en uzun süre çalıştığım kardeşlerimdir…

Not: Şuan msn de ekli 2 tane arkadaş var buradan tanıştığım, deneme niyetine 2-3 sayfa çözümleme yapıp sonra ortadan kaybolan. Toplamda 10 lira civarı borcum var bu arkadaşlara bu başlığı görüp gelirlerse onlara da borcumu vermiş olurum zira msn de rastlayamıyorum kendilerine 6-7aydır…
    -------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_greywolf -- 21 Ocak 2016; 22:28:15 >

• Şu sıralar boşum. Klavyede iyiyim ve Türkçem de gayet düzgün. İşe talibim
  • öm atmışsın hocam oradan cevapladım uygun gördüğün şekilde bir görüşmeyi vereceğim sana..
  • @Jumanji arkadaşımızla başladım dün çalışmaya, gayet de güzel bir iş çıkarttı ilk çözümlemesinde... uzun 2 görüşmeden birini verdim kendisine bugün de onu tamamlayacak inşallah...

mümkün olduğu kadar kısa sürede çözümlemeleri halletmem lazım o nedenle güncelliyorum mesajı...
  • ben de talibim :)
  • Gelecek haftaya kadar işler verilmezse ve ses kaydında konuşmalar netse bende talip olabilirim.
  • @Johnnn pm atmışsın cevapladım hocam

@Huseyinn31 1 görüşme hariç sesler oldukça net, haftaya üsait olduğunda konuyu yokla hocam sen duruma göre haberleşiriz... ama sanmıyorum ki haftaya kadar çözümlenmeyen görüşme kalsın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ikinci el bölümü tadında olacak ama

bir adet pm
  • zaten 2.el bölümü müdavimiyim, sorun değil
    cevapladım pm leri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_greywolf

@Johnnn pm atmışsın cevapladım hocam

@Huseyinn31 1 görüşme hariç sesler oldukça net, haftaya üsait olduğunda konuyu yokla hocam sen duruma göre haberleşiriz... ama sanmıyorum ki haftaya kadar çözümlenmeyen görüşme kalsın...

Sorun değil hocam başka bir iş olursa o zaman birlikte çalışırız. Gelecek hafta müsait olacağım onun için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 30 Ocak 2012; 15:21:27 >
  • talibim pm attım.
  • Paranız tak diye hesaba yatıveriyor o konuda şüpheniz olmasın.Zaman ve ders sorunu olmasa tüm işleri kapmak isterim zira ücretide güzel harçlık oluyor bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_greywolf

Merhaba arkadaşlar, bu konuyu daha önce 2 kere açtım foruma... İlki bir arkadaşa yardım içindi kincisi kendi çalışmamın ilk kısmı içindi… Şimdi kendi çalışmamın ikinci kısmını da tamamlamış bulunuyorum ve ufak bir ücret karşılığında (harçlık diyelim buna) yardım edecek arkadaşlar arıyorum… Bu arada çalışma dediğim benim sosyoloji yüksek lisans tezim :)

İlk olarak Türkçesi iyi olan arkadaşlarla çalışmak istiyorum. Lise ya da üniversite öğrencileriyle birlikte çalıştığımda daha verimli olduğunu gördüm.

Yapacağınız işe çözümleme deniliyor, dinliyorsunuz ses kaydını ve duyduğunuzu aynen yazıya geçiyorsunuz. Konuşanın yanlış telaffuzuna falan dokunmuyorsunuz. Bu kadar, işin temeli bu.

Biraz detayına inelim şimdi;
    Yazılar 12 punto, times new roman olarak, iki yana yaslı biçimlendirilecek
    Paragraf ayarlarında satır aralığı “tek” önce-sonra “nokta” aralıkları 0 olarak ayarlanacak
    Soruları soranın dedikleri koyu olarak vurgulanacak.
    Soruları Soran M: olarak söz başında belirtilecek
    Görüşülen kişi de G: olarak söz başlarında belirtilecek

Uyarı; arkadaşlar eğer klavyede hızlı değilseniz gerçekten bunaltıcı bir iş bu. Yarıda bırakacak arkadaşların hiç niyetlenmemesini istiyorum. Sabırlı, klavyede hızlı, boş vakti olan öğrenci arkadaşlarla buradan konuşalım.

Peki, ne kadar para (harçlık) vereceğim;
    Arkadaşlar sayfa başı 1,5 lira düşünüyorum, eğer toplam sayfa sayısı 10u geçerse 16.sayfa sonrasını 2 liradan hesaplayacağım. Çok uzun olan 2 tane görüşme var elimde 2 saatlik onlar muhtemelen 30 sayfayı da geçecek, onları yapmaya niyetlenen olursa 21.sayfadan sonrasını 2,5 liradan hesap ederiz.

Paraları İstanbul’da olan arkadaşlara elden verebilirim, hem bir çay içmiş oluruz ya da diğer tercihim iş bankası ya da garanti bankası hesabına havale yapmak olacaktır. Eğer bunlar yoksa başka bankalara EFT geçerim ya da uzun görüşmelerden birini yapan arkadaş olursa ona PTT gönderisi olarak da geçebilirim TC kimlik numarası ile gider çeker parasını PTT’den…

Durum budur, sorularınızı buradan bana da sorabileceğiniz gibi

Hakkımda şu üyelerden de bilgiler alabilirsiniz…

ogzgunner23, NidderuN, wepaslan

Bu arkadaşlar önceki çalışmalarda en uzun süre çalıştığım kardeşlerimdir…

Not: Şuan msn de ekli 2 tane arkadaş var buradan tanıştığım, deneme niyetine 2-3 sayfa çözümleme yapıp sonra ortadan kaybolan. Toplamda 10 lira civarı borcum var bu arkadaşlara bu başlığı görüp gelirlerse onlara da borcumu vermiş olurum zira msn de rastlayamıyorum kendilerine 6-7aydır…
    -------------------------------------

Tatildeyim,iktisat ogrencisiyim,klavyede iyiyim, kayitlar net ise uzun isi almak istiyorum. Teslimat surem ne olacak peki ?

• mesajlar, pm ler cevaplandı...

elimde 2 tane daha ses kaydı var ama şuan çalıştığım arkadaşlara vermeyi düşünüyorum onları...

tabi 2 gündür haber alamadığım arkadaiım da var aralarında... bu gece yatmadan pm atacağım görüşme verdiğim herkese ki yarın bana ne durumdalar yazsınlar ona göre yeni düzenleme yapabiliriz yarın...
  • Elinizde başka varsa alabilirim. Tabi çok uzun değillerse
  • Hocam elinizde başka var mı ?
  • Ses kayıtları yasal ise ben de yapabilirim zira yasal olmayan bir şeye yataklık suçundan yargılanma durumu da yok değil.
  • Konuşan kişilerin ses kaydı alındığından haberi var merak etmeyin.
  • İlk ödememi tutarın üzerinde bir ücretle cömertçe aldım arkadaşlar para sıkıntı değil merak etmeyin
  • arkadaşlar işlerin çoğunu Jumanji arkadaşımızla hallettik, nerdeyse 2 aydır çalışıyoruz birlikte ama hem çok yoruldu hem müsait değil elimde de 50lira civarı para tutacak 2 görüşme kaldı... yukarıdaki kuralları okuyup, beni de oyalamadan çözümleme yapabilecek olan varsa öm atsın

4arkadaş söz verip bi hafta oyalayıp dönmedi, benim erteleyecek ya da gecikecek vaktim yok haftaya cumaya tamamlanmış olmalı kalan 2 görüşme...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.