15 GÜNDÜR MEGA KARAKTERİMİN İNVERTOY'U BUGLU WEİGHT KISMI 130,2/505,0 OLDUĞU HALDE HİÇBİR İTEMİ CANTAMA İNDEN , NPC KARAKTERLERDEN ÇANTAMA ALAMIYORUM ALMAYA KALKTIĞIMDA ŞU UYARIYI YAPIYOR<< YOUCANNOT TRADE OR PİCK UP İTEMS BECAUSE YOU HAVE EİTHER EXCEEDED>> BUNUN ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN VARSA LÜTFEN YAZSIN YADA KO YA NASIL BİLDİRECEĞİMİ BANA ANLATSIN İLK DEFA 3 YILDIR MEGA KASMAK İSTEDİM VEDE ZEVK ALDIM AMA BU OLAY CANIMI SIKTI lütfen yardım edin yardım ve alaklarınız için şimdiden teşekkürler
Eğer bankaya koyamıyor ve alamıyor hiç bir şekilde satıp alamıyorsan geçici olarak TRADE ban yemişsin. Kesinlikl trade ban..Ko ile bi görüş.Tahminime göre 1 ay sürecek
Trade banı duymuştum böyle birşey mi acaba gerçekten..
quote:
Orjinalden alıntı: #KasaturacI#
Eğer bankaya koyamıyor ve alamıyor hiç bir şekilde satıp alamıyorsan geçici olarak TRADE ban yemişsin. Kesinlikl trade ban..Ko ile bi görüş.Tahminime göre 1 ay sürecek
arkadaşa katılmıorum , bu forumdan başka birine daha olmuştu o olay.sanırım 200 den fazla sc taşımaya çalışırsan oluomuş o bug.bugu gidermek için ticket attı.2 - 3 güne düzelttiler.Fakat burda önemli bi nokta var gold pre yoksa seni sallamıolar.Benim bi çarım yaklaşık 3 ay dır bug lu 10 tane ticket attım hepsinde gerekli departmana yolladık dediler.Ama çar 3 aydır hala bug da.Senin anlıcağın gold pre al bi tane , sorada türkce ticket at siteye.
Not:Sadece gold preler türkce ticket atabilior
Eğer adamlar sana trade atıyo sende kabul edebiliyo sadece Trade yerine itemleri katamıyorsan Trade ban deil , trade ban olsa Trade kabul edemez trade atamazdın
mega ne? mage olmasın o
quote:
Orjinalden alıntı: #KasaturacI#
bende trade ban sandım ancak bende söyle bişi var itemde örn 25 yer varsa bunun iki yerine birşey koduğumda o ne satılıyor nede başka kutuya konuluyor bnunla yetmezmiş gibi oyundan çıkıp girdiğimde kayboluyor ne ınn e gidiyor nede parasını veriyor birde o iki yer sadece boş olduğunda canavarlardan çıkan itemleri vermiyor ne item full diyor nede başka bişi bunun nedeni ne olabilir acaba
bende trade ban sandım ancak bende söyle bişi var itemde örn 25 yer varsa bunun iki yerine birşey koduğumda o ne satılıyor nede başka kutuya konuluyor bnunla yetmezmiş gibi oyundan çıkıp girdiğimde kayboluyor ne ınn e gidiyor nede parasını veriyor birde o iki yer sadece boş olduğunda canavarlardan çıkan itemleri vermiyor ne item full diyor nede başka bişi bunun nedeni ne olabilir acaba
Böle bir sorun ilk defa duydum.Oluyor ama private serverlerde Usko da hiç duymamıltım.Hiç yan charlarını denedinmi.Aynı sorun onlardada varsa Ko yu yeniden yükle tavsiyem.Eğer yoksa Bir ara buq oluyordu.Pottlarla felan o zamandan beri buqta kalmıştır.Hiç değilse öyle tahmin ediyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme