Şimdi Ara

Çözünürlük sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önceden daha eski bir ekran kartıyla 1920x1080 çözünürlük kullanıyordum vga ile o zamanlar Win7 Professional işletim sistemi vardı, şuan en fazla 1680x1050 yapınca görüntü bozulmuyor 1920x1080 yaptığımda görüntü çok kötü oluyor bir türlü çözemedim driver filanda düzgün yüklendi zaten kullandığım ekran kartı Gtx680 ayrı ayrı hdmi kablolarıyla da denedim hiç bir sonuç alamadım, yardımlarınızı bekliyorum.

• Bu arada şuan Win7 Ultimate 64 bit işletim sistemi kullanıyorum eskiden de professional'ın 64 bit işletim sistemi yüklüydü sorun yoktu.
  • İnanmayacaksınız ama milyarlar verdiğimiz Samsung 46'' televizyon da Full HD görüntüyü düzgün veremiyor. Şans işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramyth

İnanmayacaksınız ama milyarlar verdiğimiz Samsung 46'' televizyon da Full HD görüntüyü düzgün veremiyor. Şans işte.

İnanırım, benim monitörde sıkıntı yoktu ama yeni kasa topladıktan sonra sıkıntı oldu, dediğiniz gibi monitörleri iyi düşünmek lazım ben Samsung HD2270'e 700 tl filan bir para verdim zamanında o zaman alacağım 900 tl'lik monitör kat kat iyiydi kullanıp tecrübe kazanınca anladım.
  • monitör - donanım uyuşmazlığı olabilir mi ki samsungun değişik monitörleri var zaten bir arkadaşıma da teknik servisten bi monitör yollamışlardı ekran boyutu bir değişikti ^^
  • led tv`ler pc monitor olarak kullanilmak uzere tasarlanmamistir goruntunun goze daha iyi gorunmesi icin icerisindeki bazi yazilim ve donanimlarla goruntu degistirilir ancak bu degisim tv yayinlari icindir tabi biz pc`yi tv`ye bagladigimizda goruntu bozuk gorunuyor. tv`nin ayarlarinda ratio seceneklerinde pc input just scan gibi birsey olmali ki gelen goruntuyu hic degistirmeden ekrana gondersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: syilmaz42

monitör - donanım uyuşmazlığı olabilir mi ki samsungun değişik monitörleri var zaten bir arkadaşıma da teknik servisten bi monitör yollamışlardı ekran boyutu bir değişikti ^^

Sanmam, önceki sistemde de bu monitör vardı vga ile hiç sorun yoktu şimdi ekran kartında vga yok hdmi ile bağlıyorum ondan olabilir mi acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dento35

led tv`ler pc monitor olarak kullanilmak uzere tasarlanmamistir goruntunun goze daha iyi gorunmesi icin icerisindeki bazi yazilim ve donanimlarla goruntu degistirilir ancak bu degisim tv yayinlari icindir tabi biz pc`yi tv`ye bagladigimizda goruntu bozuk gorunuyor. tv`nin ayarlarinda ratio seceneklerinde pc input just scan gibi birsey olmali ki gelen goruntuyu hic degistirmeden ekrana gondersin

Aslında benim monitörün tv özelliği var yalnız bu artı olarak konulan bir özelliği, pc için kendi algılama yeri bile var yani pc için sıkıntı olacağını sanmıyorum birde önceden de bunu kullanırdım yeni sistem topladıktan sonra böyle oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.