Şimdi Ara

Cpanel Hosting;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. elimdeki bir scripti denemem lazım ama sadece cpanel de çalışmaktadır. domain adı ye7.org linux cpanel kullanan hayır sever bir hosting firması yardımcı olabilirmi? yardımcı olacak olursa name server adresini bildirirse hemen yönlendiririm.

Şimdiden çok teşekkür ederim..

Saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhakanki -- 1 Şubat 2007; 23:20:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: byLiLattah

Merhaba arkadaşlar. elimdeki bir scripti denemem lazım ama sadece cpanel de çalışmaktadır. domain adıwww.ye7.org linux cpanel kullanan hayır sever bir hosting firması yardımcı olabilirmi? yardımcı olacak olursa name server adresini bildirirse hemen yönlendiririm.

Saygılarımla,

abi msn e ekle açayım hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malatyaspor44 -- 1 Şubat 2007; 22:35:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: malatyaspor44

quote:

Merhaba arkadaşlar. elimdeki bir scripti denemem lazım ama sadece cpanel de çalışmaktadır. domain adıwww.ye7.org linux cpanel kullanan hayır sever bir hosting firması yardımcı olabilirmi? yardımcı olacak olursa name server adresini bildirirse hemen yönlendiririm.

Saygılarımla,

teşekkür ederim, ekliyorum..

Saygılarımla,

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: malatyaspor44

quote:

Saygılarımla,

teşekkür ederim, ekliyorum..

Saygılarımla,

abi bekliyorum msn imzamda

• quote:

Saygılarımla,

İnşallah olumlu sonuç alırsın byLiLattah,
    Saygılar...

• imzandaki msn yi ekledim ama kapalı görülüyor?

zaten 1 saatliğine gerek elimdeki scirpt plesk de çalışmıyor ve malesef bizim tüm sunucularımız windows plesk.

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhakanki -- 1 Şubat 2007; 22:41:10 >
  • Hakan bey hesabınızı açtım bilgileri pm ile gönderdim. Saygılarımla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOPLİST Domain Fikir !
    12 yıl önce açıldı
    Web Hosting Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

imzandaki msn yi ekledim ama kapalı görülüyor?

zaten 1 saatliğine gerek elimdeki scirpt plesk de çalışmıyor ve malesef bizim tüm sunucularımız windows plesk.

Teşekkürler..

Hakan bey gelmedi msn eklemeniz yusuf kardeşim açmış ama istersen bende açayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusuf okur

Hakan bey hesabınızı açtım bilgileri pm ile gönderdim. Saygılarımla

Yusuf kardeşim ayıb olmuyormu ilk ben demiştim msn in aksaklığı yüzünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malatyaspor44 -- 1 Şubat 2007; 22:48:23 >
  • tamam yusuf beyin ki ne bakıyorum ilginiz için çok teşekkür ederim..

@yusuf okur

çok teşekkür ederim pm ye bakıyorum hemen 1 saat sürer sürmez sadece scripti test edecem.. tekrar teşekkürler..

• Rica ederim yardımız dokunduysa ne mutlu bana. Dilediğiniz kadar kullanın süresi önemli değil.
  • pm yi aldım ns yi yönlendirdim aktif olduğu an yükleyecem. buarada windowsta ns aktif olmadan ftp yede ipdan bağlanabiliyoruz. cpanelde böyle bir şey varmı?

Saygılarımla,
  • quote:

pm yi aldım ns yi yönlendirdim aktif olduğu an yükleyecem. buarada windowsta ns aktif olmadan ftp yede ipdan bağlanabiliyoruz. cpanelde böyle bir şey varmı?

Saygılarımla,

valla ben çok fazla yönlendirme yaptım ıp den pek denemedim ama server a giriyordum ıp ile

by lilattah bu arada msn i ben eklicem seni pm atarmısın hırs yaptım
  • quote:

pm yi aldım ns yi yönlendirdim aktif olduğu an yükleyecem. buarada windowsta ns aktif olmadan ftp yede ipdan bağlanabiliyoruz. cpanelde böyle bir şey varmı?

Saygılarımla,

Var
  • tamam ns aktif olmuş bile. bu arada ftp'n baya hızlı.
  • @yusuf okur

tekrar teşekkürler. gerek ftp hızı olsun gerek site gerek cpanel gayet hızlı çalışıyor. tavsiye ederim herkese..

• quote:

@yusuf okur

tekrar teşekkürler. gerek ftp hızı olsun gerek site gerek cpanel gayet hızlı çalışıyor. tavsiye ederim herkese..

evet hocam bende tavsiye ederim sevinchost u reselleri ni kullanmıştım çok memnun kaldım

@Bylilattah bu arada msn eklemeniz yeni geldi gariptir
  • yusuf okur hosting firması ne?
  • ok baktım sevinçhost
  • Cpanel hosting'in ne demek olduğunu bilmeyen arkadaşlar olabilir. O nedenle sizlere detaylıca bir açıklama makalesi yazdım. Bu kategorideki bir hosting firması hakkında bilmeniz gereken tüm detaylar burada:http://www.incele.co/en-iyi-cpanel-hosting-firmalari-kaliteli-tavsiyeler/
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.