Şimdi Ara

:.:.:.:.:.:.:.:Ücretsiz domain!!!:.:.:.:.:.:.:.:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
56.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ücretsiz, reklamsız, temiz bir domain bilen varmı? Uzantısı hiç önemli değil... Tşk ederim. Pm atarsanız daha mutlu olurum...

• 12 yeni türk lirası
  • ücretsiz - reklamsız biraz zor. pop up reklamları veya sitende banner olarak reklam veriyorlar. Belki vardır ama benim tahminim ücretsiz domainlerde reklam oluyor.
  • var tabi ücretsiz ve reklamsız

www.uni.cc (siteadi.uni.cc oluyor)
    ya da
    www.co.nr (siteadi.co.nr oluyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netell -- 13 Mayıs 2006; 21:34:04 >
  • demek ki varmış bak arkadaşın verdiği adreslerden ücretsiz reklamsız domainleri kullanbilirsin.
  • www.tr.cx var

• quote:

Orjinalden alıntı: absolut_master

12 yeni türk lirası

• http://www.tr.cx hem bedava hem reklamsız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superadam -- 19 Mayıs 2006; 23:03:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Forumchu

www.tr.cx var
    +21321987168710
  • quote:

12 yeni türk lirası
    Madem + bilmem kaç yazmak moda bende yazayım o zaman;

+xxxxxxxxxxxx

12 YTL için bile sponsor aranıyor ya. El insaf!
  • s.awww.dot.tk burdan hostunu yönlendirip siten.tk şeklinde domain al..
    daha sonrawww.dot.tk daki hesabına gir seçeneklerden reklamları kaldır
  • tr.cx calışıyor guzel buluş
  • 12 ytl diyosunuz da adam belki web tasarim isinde yeni. once deneyecek bir ucretsiz sitesini kuaracak, gor baka seneye burada alan adi satar hale gelir.

hem durup dururken niye para versin ki. sonra alan alacak , onun dns ayari ile ugrasacak vs. ben de ilk zamanlar ucretsiz domain ile basladim. HERKES OYLE BASLADI EMİNİM. web tasarimi ogrenince hanginizin ilk isi gidip de domain almak oldu, merak ediyorum. cogumuz yonlendir.com ile basladik.

cgunday arkadasim , www. yonlendir.com a da bakabilirsin.Forumdakilere bakma sen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ke[R]eM

quote:

12 yeni türk lirası

+xxxxxxxxxxxx

Sponsor aramıyor..Okumadan yorum yapmayınız lütfen ücretsiz domain sormuş arkadaş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: so hollow

quote:

quote:

12 yeni türk lirası

+xxxxxxxxxxxx

Sponsor aramıyor..Okumadan yorum yapmayınız lütfen ücretsiz domain sormuş arkadaş.

zeki bi arkadaşımız çıktı açıkladı durumu sağolsun ah sende olmasan halimiz harap dostum 2 gün sonra umarım sağdan soldan çıkan reklam bannerları için bunlar nasıl kaldırılır ufff can sıkıcı diye topic açmaz

Eğer; benim alıcak durumum yok diyosan ciddden bak yanlış anlama ben domain masrafını karşılarım gelişim sürecindeki arkadaşların bu tip reklam bannerlerını kaldırmak gibi sahtekarlıklarla uğraşmasını istemem

• quote:

zeki bi arkadaşımız çıktı açıkladı durumu sağolsun ah sende olmasan halimiz harap dostum 2 gün sonra umarım sağdan soldan çıkan reklam bannerları için bunlar nasıl kaldırılır ufff can sıkıcı diye topic açmaz

Eğer; benim alıcak durumum yok diyosan ciddden bak yanlış anlama ben domain masrafını karşılarım gelişim sürecindeki arkadaşların bu tip reklam bannerlerını kaldırmak gibi sahtekarlıklarla uğraşmasını istemem

ozaman ilk cevabın bu olsaydı tiye almadan ücret yazmana gerek yoktu soruya cevap istiyor sanırsam arkadaş fikir istemiyor
  • .tk war..
  • quote:

quote:

12 yeni türk lirası

+xxxxxxxxxxxx

+12

• quote:

Orjinalden alıntı: so hollow

quote:

ozaman ilk cevabın bu olsaydı tiye almadan ücret yazmana gerek yoktu soruya cevap istiyor sanırsam arkadaş fikir istemiyor

o zaman üşenmeyip forumda arama yapacak

• quote:

Orjinalden alıntı: R3b3L

s.awww.dot.tk burdan hostunu yönlendirip siten.tk şeklinde domain al..
    daha sonrawww.dot.tk daki hesabına gir seçeneklerden reklamları kaldır

Sayın Gereqsiz , R3b3L'nin verdiği seçeneğe (www.dot.tk) yönlen , aradığın çözüm orada ,türkçe istersendewww.tr.cx , kafan karışmasın...

Saygılar,

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.