Şimdi Ara

:.:.:.:.:.:.:.:Ücretsiz domain!!!:.:.:.:.:.:.:.: (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
56.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daily traffic limit

0.00% of 1.00 TB
    Monthly traffic limit

Buna çok güldüm madem günlük 500 mb limitimiz var bu 30 günde 15 gb yapar... =) Aylık limitin 1024 gb olması ne işimize yaradı =) yani sadece palavra işte böyle oyunlara gelmiyelim lütfen..

yada ben yanlış düşünüp hesapladım bilmiyorum walla
  • 50 mbwww.kayyo.com gavet süper burdan alırsın smartdots dan yönlendirirsin
  • arkadaşlar bende ücretsiz domain almak istiyorum yalnız mysql destekli olmasını istiyorum bitirme projesi için online satış yapıyor sitem nereden bulabilirim acaba buradakilere baktım ama hepsi ingilizce ve sanırım mysql destekli değil bana acele cvp yazarsanız memnun olurum birde host alacağım ilginiz için şimdiden tşk ederim cevaplarınızı bekliyorum
  • bence en güzeli .tk ....@siteadı.tk şeklinde mailinide yönlendirebiliyorsunn (5 tane yapabiliyorsunn) ben denedim yaptım ama reklamları kaldıramadımm :(
  • arkadaşım sanırım ben buradan alamıyorum sürekli alttaki hatayı veriyor
    The URL you have given is not valid.
  • 15 ytl uleeeeeeeeeeeeeeen
  • Arkadaşım Ben De Çok Aradı Amawww.siteadi.com Bedava Domain Yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunessizim

arkadaşlar bende ücretsiz domain almak istiyorum yalnız mysql destekli olmasını istiyorum bitirme projesi için online satış yapıyor sitem nereden bulabilirim acaba buradakilere baktım ama hepsi ingilizce ve sanırım mysql destekli değil bana acele cvp yazarsanız memnun olurum birde host alacağım ilginiz için şimdiden tşk ederim cevaplarınızı bekliyorum

domain sadece isimdir. MySQL dediğin şey veritabanıdır ve hosting de bulunur hosting alacağın kişiden istiyeceksin onu
  • satıcılar üşüştü yine
  • tr.cx güzel ayrıca domainler 9 ytl yee düştü
  • ayda 1ytl bile daha az para vererek .com lu domain var.
  • www.subtr.net açıldı
  • ücretsiz host için 000webhost.com şaşmayacaksınız

250mb host
    1000mb traffic
    5 MYSQL alanı
    50 bedava template
    daha ne istersiniz

sizin bildiğiniz ücretsiz alan adı veren ya da çok ucuza veren yer var mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zbyr -- 17 Nisan 2008; 11:46:03 >
  • birde benimurl.com var geçen gezerken görmüştüm. hem reklamsız hemde bir sürü uzantı var.
  • kayit.co.cc .co.cc uzantılı ücretsiz domain veriyor; CNAME, A, MX, NS desteği var. Benzerleri parayla satılırken bu alanadı ücretsiz; sadece bazı alanadları ayrılmış onlar ücretli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbeton -- 7 Ocak 2009; 15:55:57 >
  •  :.:.:.:.:.:.:.:Ücretsiz domain!!!:.:.:.:.:.:.:.:

Join us now: üye ol

belesh domain belesh hosting

Arkadaşlar bu özellikler paralı hosting firmalarında yok..bedava bir hizmetin Reklamsız olması çok güzel.. tamamı bedava..ve bence sağlam ilerleyen bir firma..

tema tasarımlarnız ya da site denemeleriniz için ise ideal. kendi web sitesini yapmak isteyen küçük çaplı işletmeler için çok uygun..

500 den fazla profesyonel tasarımlı web site (joomla ve monster ve diğerleri) üye olduktan sonra bedava.. ayrıca ftp desteğiyle sıtelerı istediğiniz şekilde download ve upload edebilirsiniz...ve daha bir sürü özellik...deneyin

özellikleri;

If you wish to have a professional shared hosting quality in a free hosting package, come and host with 000webhost.com and experience the best service you can get absolutely free.

Founded in December 2006, 000webhost.com has a trusted free hosting members base of over 60,000 members and still counting! Offering professional quality hosting, support, uptime and reliability, we have a great community of webmasters, you'd love to be a part of!

Register now and get it all free:
    -250 MB of Disk Space
    Enough free disk space for your files and email
    -100 GB Bandwidth!
    Lots of free data transfer for your website
    -Host your own domain
    We can host yourdomain.com or you can chose our free subdomain.
    -cPanel Powered Hosting
    Most advanced hosting control panel is ready for you. cPanel has features like: Webmail, File Manger, Backups, Password Protect Directories, Subdomains, Redirects, phpMyAdmin and much more... see demo
    -Host unlimited domains!
    Our unique members area allows you to create unlimited physical cPanel accounts. Have full control - Host as much accounts and domains as you need.
    -Over 500 website templates
    High quality website templates are available for download. Create your own unique web presence using pre-made designs and templates of the highest quality. Templates, logos and banners are available in Photoshop and HTML format - totally free.
    -Free POP3 Email Box
    Enjoy unrestricted POP3 email
    -Webmail access
    -FTP and Web based File Manager access
    -Unrestricted PHP with MySQL
    Join us now: üye ol

Adrese Tıklayıp Üstteki Order Now Seçeneğini Tıklayarak Kaydolabilirsiniz.

• Alan Adı için:www.tiktik.net vewww.switch.ch (www.siteismi.li adında reklamsız DNS domain veriyor, kaçmaz!)
    Hosting için:www.runhosting.com vewww.runhost.net (CP - Php - Mysql - Reklamsız)

• Teknoloji gelişti, internet yaygınlaştı, her şey daha da kolaylaştı. İnternete adımını atan her insanın hayallerinden birisi de, "benim de bir internet sitem olsun" düşüncesi.

Bu amaçla; yapabilen kendi sitesini yapıyor, yapamayan içerik yönetim sistemleri sayesinde birşeyler yapıyor. Onu da yapamayan, internetteki ücretsiz servislerden faydalanarak kendi blog veya forum sayfasını oluşturuyor.

Kendi sitemizi kendi keyfimize göre tasarlayıp yayınlamak varken, niye başkalarına minnet edelim. Hem de beş kuruş ödemeden.Web site yayınlamak için, internette bir web alanına ihtiyacımız var. Genelde bu işlem için para ödememiz gerekirken, bazı servisler bunu ücretsiz olarak sağlıyor.

İşte bu düşünce ile yola çıkıp; kendi kişisel web sitemizi ücretsiz yapmak için ne yapabilirim diye araştırırken 000webhost ile karşılaştım. Tamamiyle ücretsiz ama paralı hosting hizmeti verenlerden daha kaliteli hizmetleri olan 000webhostsitesini gelin birlikte inceleyelim.

Sağladığı imkanlar:
    • --- 250 MB Disk alanı
    Dosyalarınız ve e-maillleriniz için yeterli alan

--- 100 GB Bandwidth
    Mp3, film, program paylaşımı olmadığı sürece 100Gb gibi yüksek bir bandwith

--- Kendi Alan Adınızı kullanma izni
    Kendi alan adınızı da bu hosting paketiyle birlikte kullanabilirsiniz. Eğer alan adınız yoksa bizim vereceğimiz subdomain ile kullanabilirisiniz.

--- cPanel Destekli Hosting
    En kapsamlı hosting kontrol paneli sizin için hazır. cPanel Webmail, Dosya düzenleyici, yedeklemeler, şifre korumalı klasörler, alt alan adları, yönlendirmeler, phpMyAdmin gibi özelliklere sahiptir.

--- Limitsiz Alan Adı barındırma
    Eşi olmayan kullanıcı panelimiz size istediğiniz kadar cPanel hesabı açmanıza ve istediğiniz kadar alan adınızı barındırmanıza izin veriyor.

--- 500'ün üzerinde hazır temalar
    Yüksek kaliteli hazır temalar sizin için hazır. Bu kaliteli temalarla kendinize rahatlıkla özgün bir site kurabileceksiniz.

--- Bedava POP3 Email kutusu
    Sınırsız POP3 email desteğinin tadını çıkarın!

--- Kesintisiz Webmail Hizmeti

--- FTP veya Web tabanlı dosya yükleme desteği

--- PHP, MySQL, Perl, CGI, Ruby destekli

... daha burada sayamadığımız onlarca özellik

Garantiler:

1-) Hosting servisi en az 2012 yılına kadar kesintisiz sürecektir.(2012'ye kadarki tüm ücretleri ödenmiştir)

2-) Bandwidth hiçbir zaman tükenmeyecektir. Her server 10Mbit bağlantıya sahiptir.

3-) Sitelerinizin yedekleri her 30 günde bir başka bir sunucuya alınmaktadır. Tabi ki siz de 7 gün 24 saat cPanel'den yedeklemenizi yapabilirsiniz.

ÜYE OL
    Bu servisten faydalanmak için Adrese Tıklayıp Üstteki Order Now Seçeneğini Tıklayıp Kaydolarak artık sizde gerçek bir web sitesi sahibi olabilirsiniz. hemde tek kuruş ödemeden...Şimdiden hayırlı olsun...

ÜYE OL

ÜCRETSİZ DOMAİN ALMAK
    isminiz.co.cc uzantılı domainleri ücretsiz alabilirsiniz. aşağıdaki linke tıklayıp.. full dns servis veriyor yine ücretsiz. boylece domainlerinizi birbirine refere ederekwww.isminiz.com uzantılı olmasada co.cc uzantılı bir domaine sahip olursunuz.. e bedava etin yahniside böyle işte..
    ama yinede tamamen reklamsız olması çok güzel.. bu yöntemle domain ve hosting için para ödemeye gerek kalmıyor arkadaşlar..
    tekrar hayırlı olsun..
    domain için alttaki linkten üye olabilirsiniz.

İSMİNİZ.co.cc

• 5 adet CZ.CC bedava domain

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbeton -- 7 Temmuz 2011; 20:31:19 >
  • quote:

http://www.smartdots.com/ var. "net.tc" veriyo

kullanıorum bende gayet güzel
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.