Şimdi Ara

:.:.:.:.:.:.:.:Ücretsiz domain!!!:.:.:.:.:.:.:.: (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
56.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliss

7 lira ver

binbaşım bence arkadaş yeni. ilk olarak bizim yaptığımız gibi free domainler ile işi ögrenme derdinde.. yada deneme amaçlı soruyordur. yoksa .info domain 2-3 yetele ama deneme amaçlı olduğu için neden para versin.... Dns destekli free bulursan bana ulaş linux host açayım arkadaşım yada şöyle olabilir. bana ulaş kullanmadığım domain varwww.adilticaret.net deneme amaçlı ise al kullan

• benwww.xm.com kullanıyorum temiz kolay reklamsızwww.isim.xm.com oluyor
  • iyi de xm ftp destekliyor mu benim bildiğim xm sadece html sayfası destekliyor ayrıca ftp desteği de yok benim bildiğim böyle yani emin değilim ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoctorBooM
    binbaşım bence arkadaş yeni. ilk olarak bizim yaptığımız gibi free domainler ile işi ögrenme derdinde.. yada deneme amaçlı soruyordur. yoksa .info domain 2-3 yetele ama deneme amaçlı olduğu için neden para versin.... Dns destekli free bulursan bana ulaş linux host açayım arkadaşım yada şöyle olabilir. bana ulaş kullanmadığım domain varwww.adilticaret.net deneme amaçlı ise al kullan

ücretsiz dns yönlendirme destekli
    www.co.cc adresi var beleş domain hem hemde dns destekli ben kullanıyorum

• Arkadaşlar ben de tr.gg yi öneriyorum. reklamlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ayhan Arslan

12 yeni türk lirası

• cm.to ücresiz ve reklamsız domain servisi - cm.to - gen.ht - ac.to - dir.to

cm.to, 4 farklı uzantı ile ( domain.cm.to, domain.gen.ht, domain.dir.to, domain.ac.to) ücretsiz ve reklamsız subdomain hizmeti vermekte.

domainler, üst seviye alan adlarında olduğu gibi nameserverları tanımlanarak (ns1.domain.com, ns2.domain.com şeklinde) istenilen hostta tam dns kontrolüyle kullanılabilmekte. mail, subdomain gibi tüm fonksiyonları normal domainden farksız olarak desteklemekte.

Ayrıca .cm.to, .gen.ht, .ac.to, .dir.to domainleri kendi içinde tam DNS kontrolü ile zone kayıtları kolayca yönetilebilmekte ve bu sayede domainler Google Apps, Blogger, Gmail, Windows Live gibi domain destekli tüm Online Servislerle birlikte kullanılabilmekte.

Domainler kayıt edilmesinden itibaren birkaç dakika içinde aktif olmaktadır.

illegal, adult, warez, mp3, ve her türlü zararlı amaca yönelik kullanımı yasak.

Gerçi işlem adımları kolay ancak yine de resimli olarak domain kayıt adımlarını aşağıda bilginize sunuyorum.

http://cm.to

Saygılarımla..

1.Kaydetmek istediğiniz domain ve uzantısını seçiyoruz

:.:.:.:.:.:.:.:Ücretsiz domain!!!:.:.:.:.:.:.:.:

Domain kayıt için uygun ise, Status başlığında "avalible" yazacak ve solundaki kutucuk işaretli olacaktır.

4.adımdaki tuşa tıklayıp ilerliyoruz

Sipariş kartında domainimizi ve 1 yıl kayıt edileceğini görüyoruz. (ilerleyen zamanda ücretsiz olarak panelden uzatılabilmektedır)

5.adımdaki tuşa tıklayıp ilerliyoruz

6.Tabloda
    username: yeni kullanıcı adımız
    password: şifremiz
    re-type password: şifremizi tekrar giriyoruz

Aşağıda, ilerleyen zamanda Eğer şifremizi unutursak ve hesabımıza ait yetkili mail adresimiz de kullanılmaz duruma gelmişse hesabımızı kurtarmak için kullanacağımız Gizli soru ve yanıtını tanımlıyoruz. (Gizli soru ve yanıt sonradan değiştirilememektedir ve panelde de görünmemektedir. Tanımladıktan sonra unutmayacağınızdan emin olunuz veya kaybetmeyeceğiniz gizli bir yere not ediniz):

Secret Question: Gizli soru ( size gizli soru sorularak aşağıda belirteceğiniz gizli yanıt istenecektir)
    Secret Answer: gizli cevap

"Contact Information" bölümündeki "Email Address", hesabınız için yetkili mail adresiniz olacaktır. Şifrenizi kaybederseniz şifreniz bu mail adresinize gelecektir. Ulaşılabilir ve güvenli bir mail adresinizi belirtiniz.

"Contact Information" bölümünde yetkili mail adresinizi yazdıktan sonra,

"Domain Registration Contact Info" bölümünde, kaydettiğiniz domain ve bundan sonra kaydedilecek olan domainler için varsayılan bilgiler olarak kullanılacak varsayılan profil bilgilerini dolduruyoruz.

8 no'lu kutucuğa tıklayıp yukarıdaki mail adresinin aşağı kopyalanmasını sağlayabilirsiniz.

9 nolu adımda gördüğünüz nameserver kutucukları domaininize atanacak olan nameserverlardır. Buradaki nameserver tanımlaması sadece yeni domain kaydederken varsayılan nameserver tanımı olarak kullanılır. Tüm domainlerinize özel ayrı ayrı kendi nameserverlarını panelinizden ayarlayabilirsiniz.

10.adımdaki tuşa tıklayıp ilerliyoruz

Aşağıda kullanıcı kaydınızın başarılı olarak gerçekleştiğine dair mesaj gelir.

11.adımdaki tuşa tıklayıp ilerliyoruz

Aşağıda mavi kare içinde gördüğünüz domain profile seçim kutucuğunda, profile ait kullanıcı bilginiz yazacaktır.

12 nolu kutucuğu seçiyoruz,
    13.adımdaki tuşa tıklayıp ilerliyoruz

yukarıdaki adımın ardından domain ve kullanıcı kaydınız başarıyla tamamlandığında aşağıdaki ekran gelecektir. Domain management e tıklayıp domain yönetim panelinize girebilirsiniz.

Herhangi bir zamanda bu bölüme direkt olarak http://cm.to/manage.php adresinden ya da üst Menü'den,

Account > My Account bölümündeki soldaki menüden, Domains > Manage Domains bölümünden ulaşabilirsiniz.

Henüz yeni kaydettiğiniz domainlerinizin durum bilgisini panelde aşağıdaki şekilde göreceksiniz.

Birkaç dakika içinde domaininizin sistem tarafından otomatik olarak işlemleri tamamlanır ve aşağıdaki şekilde domain yönetim seçenekleri aktifleşir.

M simgesine tıklayıp domaine ait nameserverları istediğiniz zaman değiştirilebilir ve değiştirdiğiniz nameserverlara yönlenme birkaç dakika içinde gerçekleşir.

http://cm.to

Güle güle kullanın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bvn710 -- 25 Haziran 2010; 16:27:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan Arslan

12 yeni türk lirası

• yahoo nunki 9$
  • eğer üçretsiz almak istiyorsan xtreemhost daha iyi bence
  • Konu Ücretsiz domainlerden açılmışken eklemek istiyorum.
    Name.Con.Tc

22 Agustos çıkacak olan İnternet yasasıyla yabancı ülkelerde ki ücretsiz servisler kapanacakmış.
    türkiye de resmi açılışı olan siteler yönelmekte fayda var, bütün çalışmalarımız kaybolabilir.

benim önerim, istanbul merkezli bir şirket olan Name.Con.Tc Bil. Tel. Sun. Hiz. A.Ş. Denemenizdir.
    www.name.con.tc
  • Arkadaslar yillik 12tl veremiyor musunuz? Ayda 1 tl ye denk gelir ki tum forum uyelerinin maddi durumunu yettigini dusunuyorum.
  • ücretsiz servis yeni başlayanlar için düşünülebilir, yalnız sorun çıktığında karşınızda muhatap bulmak istiyorsanız elinizi cebinize atmanız lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: paritus

Konu Ücretsiz domainlerden açılmışken eklemek istiyorum.
    Name.Con.Tc

22 Agustos çıkacak olan İnternet yasasıyla yabancı ülkelerde ki ücretsiz servisler kapanacakmış.
    türkiye de resmi açılışı olan siteler yönelmekte fayda var, bütün çalışmalarımız kaybolabilir.

benim önerim, istanbul merkezli bir şirket olan Name.Con.Tc Bil. Tel. Sun. Hiz. A.Ş. Denemenizdir.
    www.name.con.tc

atma ziya
  • Tamam ama ciddi bir proje düşünüyorsanız, ciddi olmasa bile uzun dönem ayakta kalmasını istediğiniz bir site üzerinde çalışacaksanız domaininizin ne olduğuna da önem vermelisiniz.
    Ciddi ziyaret sağlayan siteler büyük emekler harcanarak kuruluyor, arama motorları bunlara zorlu aşamalardan geçerek üst sıralara taşıyor. Tüm bunları bir anda kaybetmek sizi üzecek bir siteniz olacaksa domain aldığınız yeri özenle seçmelisiniz diye düşünüyorum.
  • 19tl/yıl hosting + 1 ücretsiz domain. www.hostexper.com
    19tl ödeyerek kendi güvenli hosting alanına ve kendi com/net/org domainine sahip olabilirsin.
  • ne konuymuş yahu uzadıkça uzadı
  • ben 100 tl den alıyorum peki bu nasıl oluyor, bana kaliteli domain mi veriyorlar anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.