Şimdi Ara

cpt.price nasıl esir düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
11.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cod4 ün sonunda sadece price ve mactavish kurtuluyordu mactavish ikisi de aynı yerdeydiler neden mactavish de price ile birlikte esir düşmedi ? price'ın esir alınma sebebi neydi bunu çok araştırdım ama bulamadım bir cevap sizler bişey biliyor musunuz ?

• Evet ben de bunu düşünmüştüm, muhtemelen kurtarılıyordur, sonradan bir operasyonda esir düşüyor olabilir.
  • bence fikir yürütelim bu konuda
  • oyunun sonunda bizi kurtaran askerler Rus askerleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

oyunun sonunda bizi kurtaran askerler Rus askerleri

İyide SEALs 'lar iyi, Spetsnaz lar kötü ruslar. Bizi kurtaranlar iyi olduğuna göre, ne ayak ?
  • oyunda ne acayip entrikalar dönüyor ya yalan rüzgarını geçti oyun. Bence cod4 mw nin sonunda bizi ve price ı rus ordusu kurtarıyordu. spetznaz değildi galiba. ve rus ordusu makarov la anlaşma yaparak price ı spetznaz a teslim ettiler. Dikkat ettiyseniz cod4 mw de rus ordusu bize saldırılarımızda yardım ediyordu, mw2 de rus ordusu bize hiç yardım etmiyor. Biraz saçma oldu ama olsun
  • aynı soruyu bende düşündüm ama yanıt bulamadım ayrıca 4 te yardım eden kamarov
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

quote:

İyide SEALs 'lar iyi, Spetsnaz lar kötü ruslar. Bizi kurtaranlar iyi olduğuna göre, ne ayak ?

bizi ruslar kurtarıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

quote:

quote:

bizi ruslar kurtarıyo

işte 5 yıllık arada da dönenler oluo sanırım

• tamamda mw1'de spetsnazlar zhakevin adamları yani kötü adamlar.Makarow ise devrimden sonraki federasyon ordusunun adamı.Bizi kuratan makarovun adamları..belkide Gen.Shepherd vermiştir price'yi ruslara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

tamamda mw1'de spetsnazlar zhakevin adamları yani kötü adamlar.Makarow ise devrimden sonraki federasyon ordusunun adamı.Bizi kuratan makarovun adamları..belkide Gen.Shepherd vermiştir price'yi ruslara.

olabilir..
  • Hacı naptınız ya..? MW1 de bize yardım eden küçük bir Rus birliği, başında da Nikolai var. Bu adam MW1'de de, MW2'de de bize yardım ediyor, en zor durumlarda kıçımızı kurtarıyor. Bunların Rus ayaklanmacılarla, Zakhaev'le veya Makarov'la alakası yok. İyi adamlar yani.

MW1'deki Zakhaev'in ölümünün ardından, halk kahramanı ilan ediliyor ve Makarov bu durumu kullanarak Amerika-Rusya arasında bir savaş daha açıyor. Bunlar da kötü adamlar.

Price'ın nasıl Gulag'a düştüğüyse muallakta. MW1'in sonunda ölüp ölmediği belirsizdi. Bu durumda bir çok teori oluşturulabilir, fakat bence iki ihtimal var:

1- Ölmeyip bizi kurtaran Nikolai tarafından kurtarıldı, sonraki bir operasyon sırasında yakalandı.
    2- Öldüğü sanıldı, orada bırakıldı (saçma) sonra düşmanlar bunun ölmediğini anlayıp yakaladılar ve hapse attılar.

Artık hayal gücü nereye kadar giderse...

• quote:

Orijinalden alıntı: masterm1nd

Hacı naptınız ya..? MW1 de bize yardım eden küçük bir Rus birliği, başında da Nikolai var. Bu adam MW1'de de, MW2'de de bize yardım ediyor, en zor durumlarda kıçımızı kurtarıyor. Bunların Rus ayaklanmacılarla, Zakhaev'le veya Makarov'la alakası yok. İyi adamlar yani.

MW1'deki Zakhaev'in ölümünün ardından, halk kahramanı ilan ediliyor ve Makarov bu durumu kullanarak Amerika-Rusya arasında bir savaş daha açıyor. Bunlar da kötü adamlar.

Price'ın nasıl Gulag'a düştüğüyse muallakta. MW1'in sonunda ölüp ölmediği belirsizdi. Bu durumda bir çok teori oluşturulabilir, fakat bence iki ihtimal var:

1- Ölmeyip bizi kurtaran Nikolai tarafından kurtarıldı, sonraki bir operasyon sırasında yakalandı.
    2- Öldüğü sanıldı, orada bırakıldı (saçma) sonra düşmanlar bunun ölmediğini anlayıp yakaladılar ve hapse attılar.

Artık hayal gücü nereye kadar giderse...

bizi nikolai değil kamarov kurtardı sanırım nikolai ve kamarov ortak çalışıyolar

• Bir kere kamarov diye bir insan yok Makarov'dan bahsediyorsanız, o Rusya'da kargaşayı çıkaran terörist. Oyunun sonunda Price kendisini ikna edip bize Shephard'ın yerini söylemesini sağlıyor, onun dışında bize bir yardımı yok, hatta muhtemelen MW3'te onu öldüreceğiz.

Nikolai ise iyi niyetli bir Rus kankamız
  • sgt kamarov var ben mw 1 den bahsediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karn-ı bahar -- 10 Aralık 2009; 5:27:38 >
  • Haa o adamı unutmuşum. Biz MW1 de Nikolai'yi kurtarıyorduk, bu sefer de o bizi kurtarıyor.

MW1'in sonunda bizi kurtaran da Kamarov'du dediğin gibi.
  • quote:

quote:

Zakhaev 'i öldürdükten sonra Rusya 'da devrim yaşanıyor. Tabi bunda Makarov ve akibetinde medyanında parmağı var. Makarov 'da bunu kullanarak Amerika Birleşik Devletleri-Rusya savaşını başlatıyor. Ben Shephard 'ın Price 'ı hapishaneye düşüttürdüğünü düşünüyorum. Çünkü Makarov ve Shephard arasında bir bağ var..

• Bu Sorunun Cevabı Son Bölümde Olabilir.Çünkü Son Bölümde Sessizce İlerlerken Shephard Telsizden Konusuyor Ve Sonra Price İle Muhabbete BaşlıyorlarOrda Geçiyor Olabilir.Oynarken dikkat etmemiştim bir kez daha oynayıp bakmak lazım aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dişi Dökülen Nijeryalı -- 10 Aralık 2009; 20:56:15 >
  • Bende cevabını bir sonra ki oyunca alıcağız.
  • bencede shephard şerefsizi yollamıştır
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.