Şimdi Ara

CPU %100 ! Böyle Birşey Görmedim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: @_SaMeT_@

Demek İstediğini Tam Olarak Anlayamadım Biraz Bilgi Verebilir Misin ?

mesela windows 7 home premium mu kullanıyorsunuz ?

evet ise internette ufak bi araştırma yaparak home premium sürümleri bulabilirsiniz 32 bit yada 64 bit farketmez.
    cihazı alırken zaten windows lisansı için para verdiniz ve elinizde lisans kodu da var buda laptopun altındaki etikette yazar

CPU %100 ! Böyle Birşey Görmedim.

bunun gibi ve kurulumda gereken yere yazdığınızda online olarak windowsunuz etkinleştirilmiş olur yani recoveryden farkı kalmıyor(driverlar dışında)

• geçmiş olsun kardeş işin zor
  • Önce recovery disk veya eşdeğer windows kurulum birimine sahip olduğundan emin ol sonra format at ve lisanslı bir anti-virüs yazılımı kur..Temiz çözüm..
  • Valla Dediklerinizin Hepsini Yaptım Bi Fark Yok . Tek Çare Format Gibi Duruyor :)
  • bu sorun bilgisayarı açar açmaz mı başlıyor yoksa belli bir süre sonra mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: @_SaMeT_@

Uçarturk Valla Dediklerinin Hepsini Yaptım Hiçbir Değişiklil Yok ./

Demek sende virüs yok,Donanımlardaki Driverlardan birinde sorun olabilir,bir ihtimalde ,Video izlemek için kurduğun oynatıcında hatalı codek varsa yapar.
  • Aynı problem kuzenimin pcde var baktım baktım çözemedim bende acaba daha virüs veritabanlarına ulaşmamış bir zararlı mı var yalnız değilsin yani
  • yüzde 90 virüs. Ama alt del yapabilmen ilginç. Güvenli modda da yüzde 100 oluyor mu?
  • hizmetler menüsünü kontrol edermisin orda calısıyor olabilir.ss koyarsın birde
  • combofix dene ben öyle çözmüştüm sorunu.
  • hiren boot cd indir onun içinde kaspersky antivir ve combofix var kesin sonuc alırsin ama sistem dosyasına bulasmış ise win goçebilir
  • artık son çare format at kurtul
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.