Şimdi Ara

CPU %100 ! Böyle Birşey Görmedim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Screende de Görüldüğü Gibi Anlamadığım Bilmediğim Şeyler Çalışıyor. Ve Screeni Aldığımda BS Player'da Film İzliyodum Onun İşlemi Bile Gözükmüyor. Her Türlü Virüs Taraması Yapıldı Hiç Bir Virüs Yok Yada Antivirüsler Bulamıyor. Pc'de Artık Ne Pes Oynayabiliyorum Ne Film İzleyebiliyorum.

Pc Modeli: dv-6 2175 i5 işlemci ,1gb Ekran Kartı . 9 Aylık Bir Laptop Yeni Sayılır.

Hiçbirşey Anlamadım Düşünceleriniz Neler ? Ne Yapabilirim ?

• 97.488 k olan şey nedir? Onu durdurmayı denedin mi ve aşağı taraflarda ondan fazla bellek yiyen işlem var mı?
  • kardeş bazı virüs programları işletim sistemine ait dosyaların yerine geçerler bu yüzden virüs koruma programları bunu bulamayabilir. Başka bir virüs koruma programı ile tarat, ikincisi bilgisayarın kapasitesini bilmiyorum ama sende biraz fazla işlem çalışıyor, arka planda gereksiz çalışan uygulamalar var gibi bunları sonlandır.
  • su utorrentı kapat bi kere
  • Valla Arkaplanda Çalışan Çok Az Şey Var , Avast , Java Falan .
    uTorrent Her Zaman Açık Değil Zaten Onun Etkilemiyor.
    Windows İşlemleri İçin Ana Bilgisayar İşlemi Nedir Onu Bilmiyorum İşlemi Sonlandırmam Pek Bişe Yaramıyor Başkaları Çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: @_SaMeT_@
    Valla Arkaplanda Çalışan Çok Az Şey Var , Avast , Java Falan .
    uTorrent Her Zaman Açık Değil Zaten Onun Etkilemiyor.
    Windows İşlemleri İçin Ana Bilgisayar İşlemi Nedir Onu Bilmiyorum İşlemi Sonlandırmam Pek Bişe Yaramıyor Başkaları Çıkıyor

nası etkilemiyor ya , evladım dediğimi yapsana sen , görmüyor musun cpu 25 yazıyor , Allah Allah ↲
  • kızma lan senin için uğraşıyoz surda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • :D Anlatamıyorum Galiba Etkisi Olmuyor Onu Kapıyosun Diğerlerinin Ki Artıyor . O Çalışmadığında da Aynı Sorunu Yaşıyorum Anladın :)
  • quote:

:D Anlatamıyorum Galiba Etkisi Olmuyor Onu Kapıyosun Diğerlerinin Ki Artıyor . O Çalışmadığında da Aynı Sorunu Yaşıyorum Anladın :)

düzgünce anlatmıyon ki baştan
  • Kocaman birComboFix
  • ComboFix'i Denedim Avasttan Başka Hiçbirşey Bulmadı..
  • msconfig / başlangıç görüntüsünü de koyar mısın?
  • çalıştır'a yazacaksın tabii msconfig. Öner'in de dediği gibi ordan bir görsel koy, açılışta neler çalışıyor ve çalışmaya devam ediyor görelim.
  •  CPU %100 ! Böyle Birşey Görmedim.

Gördüğünüz Gibi Çalışan Pc'yi Yoracak Birşey Yok..
  • kesin çözüm bunlarla kafa ağrıtma format at
  • Format En Son Çözüm. Zaten Şuan da Format Atamıyorum Recovery Bölümü Silindi Ve Kurtarma DVD'si Yapmamıştım :)
  • hangi sürmü kullanıyorsan onu netten indir kendi lisansını kullan olur
  • Demek İstediğini Tam Olarak Anlayamadım Biraz Bilgi Verebilir Misin ?
  • quote:

CPU %100 ! Böyle Birşey Görmedim.

Gördüğünüz Gibi Çalışan Pc'yi Yoracak Birşey Yok..

Gördüğüm kadarı ile javanın eski sürümünü kullanıyorsun,Güncellehttp://javadl.sun.com/webapps/download/AutoDL?BundleId=49024

CCleaner ile Temizlik yap http://download.cnet.com/ccleaner/

En sonda Malwarebytes temizliği yap,Türkçe dil seçeneği vardır.http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçarturk -- 29 Haziran 2011; 20:17:47 >

• Uçarturk Valla Dediklerinin Hepsini Yaptım Hiçbir Değişiklil Yok ./
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.